Ninja’s Fall Guys-skin is nu beschikbaar

Vallen jongens ontwikkelaar Mediatonic heeft een skin aan de game toegevoegd die is gebaseerd op de immens populaire streamer Tyler “Ninja” Blevins. De komst van de huid volgt op een biedingsoorlog van twee weken voor liefdadigheid in augustus om een ​​aangepaste skin aan het spel toe te voegen. Blevins, G2 Esports, Aim Lab en Jimmy “MrBeast” Donaldson beloofden samen $ 1 miljoen aan Special effect, dat mensen met een lichamelijke handicap helpt manieren te vinden om videogames te spelen.

Hier zijn een paar foto’s van de Ninja-skin in de game, met dank aan het Fall Guys Twitter-account. Het lijkt een beetje op een jelly bean-sized versie van de Ninja-skin waaraan is toegevoegd Fortnite in januari.

De Ninja-skin is niet de eerste toegevoegde crossover Vallen jongens – Mediatonic heeft al skins zoals aangeboden een schattige Godzilla, Gato Roboto uit het spel Gato Roboto, en zelfs skins gebaseerd op iconische Valve-karakters.

Het is onduidelijk wanneer de skins gebaseerd op G2 Esports, Aim Lab en Donaldson aan het spel worden toegevoegd. Mediatonic heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar.

Vallen jongens begon het derde seizoen met winterthema op 15 december.

READ  Nintendo annuleert Splatoon 2 NA Open-stream nadat teams #FreeMelee-namen gebruiken ter ondersteuning van Super Smash Bros. Melee-community
Written By
More from Lesley Curry

Heeft Nintendo zojuist een hint gegeven naar een nieuwe Nintendo Switch?

Heeft Nintendo zojuist een hint gegeven naar een nieuwe Nintendo Switch? Sinds...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *