Hoe Farm Cipher Decoders te versnellen voor Destiny 2’s Festival Of The Lost

Dus jij kan Destiny 2 vandaag in de war brengen om Festival of the Lost te spelen en een aantal willekeurige rollen te verdienen op de Braytech Werewolf and Horror Story. En je bent misschien buitengewoon in de war als Cipher Decoders, een nieuwe valuta om bonuskisten in het Haunted Forest te openen, helemaal niet voor je wegvallen. Bungie zei dat ze zouden verschijnen als Umbral Engrams, maar ze vallen niet in het wild en komen pas aan het einde van de activiteiten. En niet elke activiteit, elke keer, zelfs niet in de buurt.

En toch heb ik in de loop van de dag de beste manier bedacht om deze zo goed mogelijk te laten boeren. Nee, het zijn geen Nightmare Hunts of Lake of Shadows, maar Bungie was nogal letterlijk toen ze zeiden dat ze het zo hadden gemaakt dat ze aan het einde van elke voltooiing van de activiteit.

Patrouilles inbegrepen.

Toen ik eenmaal hoorde dat ze van Patrouilles afvielen, wist ik waar ik heen moest. Hier is mijn op de maan gebaseerde Cipher Decoder en Chocolate Coin-boerderij waar ik denk dat je ze sneller kunt krijgen dan waar dan ook (zij het op een erg saaie manier). Een snelladende SSD helpt dit te versnellen, maar het is niet verplicht.

1. Land bij Eris.

2. Ga rechts naar Anchor of Light

3. Voer de patrouille “dood elke vijand” en de patrouille “Vind Toland” uit. Geen enkele zou elk meer dan 20 seconden moeten duren. Als het ene niet verschijnt, doe dan eerst het andere en dan zou het moeten verschijnen als je klaar bent.

4. Ga terug naar Eris, ga links naar Archer’s Line.

5. Doe de “dood een willekeurige vijandelijke patrouille” en “Vind Toland patrouille.

6. Verdraaien naar Sorrow’s Harbor. Doe de … je snapt het.

7. Ga terug naar een baan om de patrouilles op te frissen.

8. Herhaal

Dit proces leverde me 5 Ciphers op in misschien 15-20 totale premies, nogmaals, die niet meer dan 20-30 seconden elk duren, en het meeste daarvan wacht tot Toland stopt met praten. Ik ken mensen die vandaag al uren en uren “normaal” spelen en misschien 1-2 hebben. Dit was … 20 minuten? Zoiets. Je krijgt ook een munt voor elke Patrol terwijl je dit doet.

Dan heb je 5 Ciphers om een ​​Haunted Forest-run te doen. Ik denk dat ze op 25 stapelen als je dit meer wilt doen.

Ik gebruikte die 5 cijfers en kreeg maar een enkele weerwolfrol en vier verschillende maskers. Dus drop-rates zijn niet geweldig, zelfs niet als je Doen hebben Ciphers.

Ik vermoed dat Bungie de drop-rates voor deze hier vrij snel verhoogt, anders voelt dit hele evenement zinloos, maar als je nu wilt boeren, denk ik dat het moeilijk zal zijn om een ​​gemakkelijkere, snellere manier te vinden om Ciphers te krijgen. Succes.

Volg mij op Twitter, YouTube en Instagram. Haal mijn sci-fi-romans op Herokiller en Herokiller 2, en lees mijn eerste serie, De Earthborn Trilogy, die ook aan staat audioboek.

READ  Apple zegt dat het Fortnite-betalingsschema van Epic "diefstal is, punt uit."
Written By
More from Lesley Curry
Google Pixel 6 Pro camera diepe lekken
TL; DR Een ander lek van de langverwachte Google Pixel 6 is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *