Nintendo biedt gratis proefversies van Switch Online aan, als je er eerder een hebt gebruikt (VS)

Switch-eigenaren in Noord-Amerika kunnen momenteel aanspraak maken op een gratis proefversie van de standaardeditie van Nintendo Switch Online.

Het goede nieuws is dat het zelfs beschikbaar is voor spelers die eerder een gratis proefperiode hebben geactiveerd en momenteel geen abonnement hebben. Als u al geabonneerd bent, is deze aanbieding niet voor u beschikbaar.

Deze proefversie geeft je de mogelijkheid om Nintendo Switch-spellen online te spelen en geeft je ook toegang tot de bibliotheken van NES- en SNES-spellenOndersteuning voor Save Data Cloud. Helaas maken de N64- en Sega Genesis/Mega Drive-games deel uit van de premium “Expansion Pack”-categorie – dus om toegang te krijgen tot deze content moet je gewoon meer betalen. Dit niveau omvat ook: Animal Crossing: nieuwe horizonten DLC – Gelukkig Thuis Paradijs.

Nintendo heeft onlangs onthuld dat de standaard Switch Online-abonnementen vanaf september 2021 de grens van 32 miljoen hebben overschreden. Je kunt hier meer over lezen op Onze vorige post.

Profiteert u van deze gratis proefperiode? Bent u al NSO-abonnee? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Sega wil vanaf nu Atlus-games "multi-platform" lanceren
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *