Hilarische trailer voor Seth Rogen’s ‘An American Pickle’ drops

Hilarische trailer voor Seth Rogen's ‘An American Pickle’ drops

HBO Max heeft de eerste trailer voor ‘An American Pickle’ onthuld, een aankomende komedie met in de hoofdrol Seth Rogen die op 6 augustus in première gaat op het platform.

Geregisseerd door zijn vaste medewerker Brandon Trost, speelt Rogen Herschel Greenbaum, een Poolse slootgraver die in 1920 naar de Verenigde Staten emigreert om zijn Amerikaanse droom te vervullen. Herschel vindt werk in een augurkfabriek, maar valt dan in een vat met pekel, waardoor hij in zwevende animatie komt.

Een eeuw later komt Herschel in 2020 volledig bewaard uit de pekel. Hoewel al zijn directe familieleden zijn overleden, kan Herschel zijn achterkleinzoon, Ben, die ook wordt gespeeld door Rogen, lokaliseren.

De twee worstelen om met elkaar om te gaan in termen van familiewaarden, muziek en cultuur, waarbij Herschel zelfs naar een poster van David Bowie op de muur van Ben wijst en vraagt: ‘Is dit je vader?’ Toch helpt Ben Herschel zich aan te passen aan de 21e eeuw, en Herschel leidt Ben door het enorme verdriet dat is veroorzaakt door de vroegtijdige dood van zijn ouders jaren geleden.

De cast bestaat uit Sarah Snook, Sean Whalen, Jorma Taccone, Joanna Adler, Jeff Daniel Phillips, Geoffrey Cantor, David Mattey, Charles Rogers en Kevin O’Rourke.

Het uitgangspunt is gebaseerd op het korte verhaal van Simon Rich, “Sell Out”, dat in 2013 in The New Yorker werd gepubliceerd. Rich schreef ook het scenario van de film, terwijl Rogen, Evan Goldberg en James Weaver als producenten dienden. Trost en Rogen werkten eerder samen aan “This Is The End”, “Neighbours”, “The Interview” en “Neighbours 2: Sorority Rising.”

READ  De 10 beste games van 2020 volgens Theo Weber

“An American Pickle” is de eerste originele speelfilm die door HBO Max is uitgebracht en op 27 mei is uitgebracht.

Written By
More from Aubrey Mason

6 meer arrestaties in Kerala Gold Case, één gekoppeld aan het populaire Front Of India

Goudsmokkelzaak in Kerala: de NIA heeft tot dusver 10 mensen gearresteerd (representatief)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *