Nintendo heeft een nieuwe update voor de Nintendo Switch uitgebracht


Nintendo heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Nintendo Switch. Dit is versie 16.0.0 die nu kan worden gedownload en wordt geleverd met slechts 2 officiële patch-opmerkingen. Geeft aan dat gebruikersnamen die niet kunnen worden gebruikt, worden gewijzigd in ??? De update wordt geleverd met enkele stabiliteitsverbeteringen.

Niet erg privé, maar een dataminer Haver Maak meer aanpassingen. We hebben de officiële patch-opmerkingen en die voor het dataprogramma hieronder in het overzicht opgenomen.

Nintendo

  • Bijnamen van gebruikers die niet kunnen worden gebruikt, worden vervangen door “???” Die kan worden bijgewerkt vanuit de profielinstellingen.
  • Algemene systeemstabiliteitsverbeteringen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Haver

  • Deze update lijkt zich te concentreren op de interne onderdelen van het besturingssysteem. De manier waarop het besturingssysteem omgaat met het controleren van slechte woorden is enigszins opnieuw ontworpen. De code is blijkbaar verplaatst naar zijn eigen module om onnodige codeduplicatie te voorkomen. De scheldwoordendatabase is ook bijgewerkt. Er zijn enkele herschikkingen gemaakt, nieuwe woorden toegevoegd… Sommige systeemscripts zijn aangepast om typefouten te corrigeren en/of de formulering te verbeteren.
  • De QR-code in de titelafbeelding voor “Heb je vragen over de Nintendo Switch?” Het ingesloten nieuwselement voor sommige regio’s bijgewerkt om een ​​HTTPS-URL te gebruiken.
  • Het HDMI-logo bijgewerkt in het gedeelte Juridische kennisgevingen van Systeeminstellingen om de omtrek van de HDMI-connector te verwijderen.
  • En nu wat dingen van binnen…
  • De ingebouwde browser is bijgewerkt.
  • Er zijn nieuwe foutmeldingen toegevoegd.
  • Nintendo heeft een nieuwe certificeringsinstantie (“G4”) gecreëerd. Alle huidige Switch-servers gebruiken certificaten die zijn uitgegeven door Nintendo “G3” CA. (via @shutterbug20002)
  • In deze update zijn verschillende modules van het besturingssysteem gewijzigd. Wijzigingen kunnen variëren van eenvoudige hercompilaties met de nieuwste SDK tot daadwerkelijke wijzigingen.
READ  CyberArk: Beperkte zichtbaarheid van gebruikersactiviteiten zorgt voor onnodige risico's

More from Madison Garrett
Android 13 is uitgebracht! Dit is wat je moet weten over de update
Google heeft onverwacht Android 13 uitgebracht. Pixel-gebruikers kunnen de update nu downloaden...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *