Nintendo heeft momenteel “geen plannen” om online services voor de 3DS te beëindigen

Eerder deze week bevestigde Nintendo de productie van zijn machtige De 3DS-lijn was officieel stopgezet. Het maakt een einde aan alle zes modellen in de 3DS-familie – de 3DS, 3DS XL, New 3DS, New 3DS XL, 2DS en New 2DS XL.

Gelukkig is er nog steeds sommige leven overgebleven in dit systeem. In een verklaring aan GamesIndustry.biz bevestigde een Nintendo-woordvoerder dat de online services en eShop van de 3DS rondhangen. Games van eerste en derde partijen zullen ook blijven worden aangeboden op Nintendo.com en in de detailhandel.

“We kunnen bevestigen dat de productie van de Nintendo 3DS-systeemfamilie is beëindigd.”

“Nintendo en games van derden voor de Nintendo 3DS-systeemfamilie blijven beschikbaar in de Nintendo eShop, op Nintendo.com en in de winkel.”

De bestaande bibliotheek met meer dan 1000 Nintendo 3DS-spellen bevat veel veelgeprezen titels en kan jarenlang materiaal bieden om te ontdekken en te genieten. “

“We hebben momenteel geen plannen om bestaande onlinediensten voor de Nintendo 3DS-systeemfamilie te beëindigen. Online spelen en Nintendo eShop blijven beschikbaar en het is mogelijk om binnen afzienbare tijd alle eerder gekochte content te openen en opnieuw te downloaden.”

Dus – in de nabije toekomst kun je de 3DS nog steeds online spelen, games kopen, downloaden en zelfs opnieuw downloaden. Haal je het meeste uit de online services van dit systeem nu het nog kan? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Olympisch speerwerper Neeraj Chopra wint goud op Spelen Kortan | Meer sportnieuws
More from Madison Garrett
Apple haalt Safari 14 en beveiligingsupdate macOS Mojave tevoorschijn – nog een ding
Een paar weken geleden heeft Apple Safari 14 en een paar beveiligingsupdates...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *