Nintendo onthult een speciale editie van zijn Switch Monster Hunter Rise-console

Bijwerken: Monster Hunter Rise Bundle en Pro Console zijn nu bevestigd voor Europa:


Het originele verhaal: In maart van dit jaar keert Capcom’s Monster Hunter-serie terug naar de Switch met een geheel nieuwe release. Monster Hunter Rise.

Om dit te vieren brengt Nintendo op 26 maart een speciale editie van Switch uit voor 38.400 yen (hetzelfde als de lanceringsdatum van de game). Switch, Joy-Con en dock hebben allemaal de juiste thema’s, en er is ook een pictogram voor een versie van het spel. Het systeem is ook bevestigd voor de westerse versie.

Hier zijn enkele PR:

De Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition bevat afbeeldingen van Magnamalo, het vlaggenschipmonster van de game, op het dock, samen met andere MONSTER HUNTER RISE-geïnspireerde ontwerpen die de console en beide Joy-Con-controllers sieren. Wordt ook geleverd met een downloadcode voor MONSTER HUNTER RISE, evenals Deluxe Kit DLC en bonusinhoud.

Deluxe Kit DLC bevat: “Kamurai” Hunter Layered Armor Set, “Shuriken Collar” Palamute Layered Armor, “Fish Collar” Palico Layered Armor, Gebaren (4 sprongen), Samurai Pose Set, Kabuki Face Paint, Hairstyle Izuchi Tail.

Bonusinhoud omvat: Palamute Retriever gelaagd pantser, Palico Forest Cat gelaagde outfit, leerling-schild

09 (1)

Nintendo zal ook een Pro-console aanbieden (apart verkrijgbaar). Het komt op dezelfde dag aan op 7.480 yen. Kijk hier voor meer informatie.

09 (1)

Reserveringen voor zowel de console als de pro-console beginnen op 27 februari in Japan.

READ  'Uitgaven aan mobiele games en apps zullen dit jaar met 25 procent groeien'

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *