De nieuwe Xiao-trailer van Genshin Impact onthult meer over het verleden van de Demon Hunter

Misschien heb je Xiao in Teyvat gezien tijdens het spelen van Genshin Impact. Hij verscheen in Wangshu Inn tijdens het eerste hoofdstuk van Archon Quests en deed auditie als speelbaar personage in een recente gesloten bètasessie. Hoewel we een redelijk goed idee hadden van hoe het voelde om met hem te spelen, hadden we alleen een idee wat zijn achtergrondverhaal was.

De nieuwe trailer voor het verhaal van Xiao van de Genshin Impact onthult dat hij een van de vijf Yaksha’s is die door Archon Rex Lapis zijn opgeroepen om Liyue te beschermen tegen de schijn van de wraakzuchtige en vermoorde goden. Terwijl de andere Yaksha zullen bezwijken voor angst, duisternis en zichzelf, blijft Xiao. De trailer onthulde ook dat drie van de Yaksha’s stierven terwijl er één was verdwenen, wat een hint zou kunnen zijn van een mogelijk verhaal.

Toen we de nieuwe update naderden, sloot Mihoyo ook Xiao’s reeks bewegingen en vechtstijlen af. Het is een polearm-gebruiker die de kracht van het Anemo-element produceert. Het is ontworpen om een ​​zeer mobiele schadehandelaar te zijn, hoewel het in evenwicht is door een ietwat glazig kanon te zijn. Hij kan gezondheid opofferen om voor een korte tijd meer schade en meer springkracht te krijgen. Hij kan tot zes swipes uitvoeren met zijn normale aanval en naar boven rennen met een geladen aanval. Xiao kan ook met hoge snelheid tussen vijanden heen rennen, waardoor Anemo daarbij schade oploopt.

Zijn belangrijkste zet heeft betrekking op enkele van de meer opwindende delen over zijn achtergrond. Hij draagt ​​een Yaksha-masker om AoE, schade en springgebied te versterken. De toename van zijn kracht gaat ten koste van zijn gezondheid, dus wees voorzichtig als je het kunt redden.

READ  Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt

U kunt Xiao’s Mihoyo-samenvatting in ons bestand vinden websiteEn de Yaksha-verhaaltrailer hieronder:

Als je alles wilt weten over de Genshin Impact 1.3-update, dan weet je waar je moet klikken.

Written By
More from Max Mcgee

BJP blokkeert herziening van het parlementspanel van PM CARES Fund, Coronavirus Response

PAC kon geen consensus bereiken over het opnemen en onderzoeken van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *