Nintendo onthult twee coole nieuwe regio’s in Xenoblade Chronicles 3

We weten al aardig wat over Xenoblade Chronicles 3 – we hebben elkaar ontmoet sommige karakters en schonk veel in vechtspel In de komende RPG. Vandaag heeft Nintendo ons kennis laten maken met twee delen van het spel – en een daarvan heeft een tegenstander die Xenoblade-fans bijzonder goed kennen om uit te dagen.

Deze twee nieuwe gebieden definiëren enkele JRPG-kisten en twee Xenoblade-kisten, maar wat deze locaties altijd heeft onderscheiden, is de diversiteit aan fauna en flora en het enorme bereik en de details die specifiek zijn voor elke locatie. Vergeet niet dat we waarschijnlijk al eerder fragmenten van deze plaatsen hebben gezien, maar dit is de eerste keer dat beide sites een naam krijgen – dus neem een ​​paar weken geleden eerst een kleine opfriscursus:

allemaal gevangen? Als je een fan bent van de serie, zie je misschien een verband tussen deze twee nieuwe locaties en eerdere games – dus als je je daar zorgen over maakt, is het misschien tijd om je af te wenden! Uitvoerend directeur Tetsuya Takahashi al bevestigd Xenoblade Chronicles 3 “is een geheel nieuw avontuur dat de werelden van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 combineert om spelers naar de toekomst te vervoeren.” Maar hoe meer gamesites we zien, hoe meer feit Deze verklaring voelt.

Laten we dus eens kijken wat de wereld van Xenoblade Chronicles 3 te bieden heeft! We hebben alles van de officiële Twitter van Nintendo UK, dus het is allemaal op één plek binnen handbereik:

Melkweiden

Een rivier stroomt door de uitgestrekte graslanden van Millick Meadows uit Xenoblade Chronicles 3. De weelderige natuur die hier te zien is, ziet er zeker uitnodigend uit, maar pas op – de wezens (en zelfs planten) die hier leven, zijn niet vriendelijk voor voorbijgangers.

Millick Meadows ziet er net zo mooi uit, als een typische vroege Xenoblade, wat geen slechte zaak is! Het doet ons denken aan Gaur Plains uit de eerste game en Gormott uit Xenoblade Chronicles 2 Met zijn uitgestrekte vruchtbare velden van beestensoorten die rondzwerven. Stromend water en een grote blauwe lucht voeren ons terug. Op sommige schermen zie je de twee oude reuzen (uit de kunstdoos) op de achtergrond, en in een paar shots iets dat erg lijkt op een van de enorme bogen van Gaur Plains.

READ  Louis Vuitton viert de oprichter en het erfgoed met een nieuwe game

Oh, en kijk wie er links bovenaan staat! Sindsdien is het Rotbart Regional Hotel een steunpilaar geweest Xenoblade Chronicles – Het is een uniek monster dat meestal level 80 is (met andere varianten op hogere levels), een soort overgangsritueel om dat level te bereiken dat hard wordt verpletterd om vervolgens te worden vernietigd. We beloven.

wilde adelaar

Als je van zand in je schoenen houdt, bezoek dan de Eagus Wilderness in Xenoblade Chronicles 3. Misschien zie je een bekend herkenningspunt terwijl je aan zandstormen in deze woestijn ontsnapt. Is dit… een gigantische mechanische teen?

Eagus Wilderness is zeker minder stil (als je een veld kunt oproepen met een gigantisch aapachtig wezen dat er doorheen rent). Deze plek lijkt in ieder geval een beetje op Oblivia? Kronieken van Xenoblade X. Alle planten hier verdroogden, en bij sommige monsters groeiden stenen en kristallen uit hun rug. Maar Nintendo UK verwijst naar een mechanische vinger – je kunt het zien in de afbeelding linksboven. Maar wat doe je daar?

Het is waarschijnlijk de vinger van Michonis, sinds de eerste wedstrijd. Nu zullen we niet in details treden, aangezien het wel een late game-locatie in de Xenoblade Chronicles bevat (en we weten dat sommigen van jullie proberen in te halen voor juli), maar er zijn een paar hints in sommige van de screenshots om suggereren wat die plaats was.


We zijn bijna twee maanden verwijderd van de lancering van Xenoblade Chronicles 3 op 29 juli. De weg lijkt onbereikbaar, maar hij zal ons snel inhalen, en plotseling raken we in paniek dat er zoveel videogames zijn waar we niet voorbij kunnen voordat je erbij neervalt!

READ  Meisje van 14, Rhode Island, beschuldigd van moord bij overlijden van aannemer

Je kunt de game hieronder pre-orderen, en onthoud dat als je in de VS bent, je een eShop-kaart van $ 50 voor 10% minder kunt krijgen in onze winkel met code NLIFE10:

Houd er rekening mee dat sommige externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, we mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Gelieve te lezen FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

Praat over deze nieuwe plekken in de reacties, maar overweeg spoilers voor degenen die misschien nog geen 1 of 2 hebben voltooid!

More from Madison Garrett
Beste iPhone-achtergronden van de week (Wekelijkse achtergrond #40 2021)
Zoals je van ons gewend bent hebben we elke vrijdag een nieuw...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *