Nintendo repareert de kopieerproblemen van Tears of the Kingdom

Nintendo repareert de kopieerproblemen van Tears of the Kingdom

Veel links

afbeelding: Nintendo | Kotaku

Nintendo heeft zojuist geüpdatet The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears naar versie 1.1.2, en hoewel de officiële patch-opmerkingen van het bedrijf dit niet vermelden, hebben gebruikers gemeld dat verschillende beruchte (en handige!) Glitches in het spel zijn verwijderd.

Zoals we meldden, Er zijn verschillende methoden gevonden voor spelers Om gemakkelijk toegang te krijgen tot veel bronnen en items in het spel en zelfs stapel power-upsmaar het lijkt erop dat ten minste enkele ervan nu verdwenen zijn als onderdeel van de patch.

Onthoud gewoon de officiële opmerkingen van Nintendo:

Versie 1.1.2 (uitgebracht op 25 mei 2023)

Audio-bugfixes

– Probleem opgelost waarbij audio onder bepaalde omstandigheden op een zeer hoog volume werd afgespeeld.

Aanvullende oplossingen

– Probleem verholpen in de hoofdmissie, “Camera-actie in diepte”, waarbij spelers niet verder konden komen dan een bepaald punt. Door de update te downloaden, kunnen spelers verder gaan dan dat punt.

– Verschillende problemen zijn verholpen om de game-ervaring te verbeteren.

Iedereen die gewend is aan de vage patch-aantekeningen van Nintendo zal hier niet door verrast zijn, maar de regel “meerdere problemen aangepakt om de game-ervaring te verbeteren” zou zeker veel terrein kunnen bestrijken.

Gebruikers rapporteren in deze Reddit-thread Veel van de glitches in de duplicatie werkten niet meer, terwijl uit onze interne tests bleek dat vooral het glijden werd beïnvloed.

Aangezien het lijkt alsof er elke dag meer van deze bugs worden ontdekt, weten we nog niet of ze worden gepakt iedereen Sommigen van hen zijn gepatcht, of als er nog onontdekte leugens in het spel wachten om uitgebuit te worden. Maar als het gebruik van deze tijdelijke oplossingen het leven voor u gemakkelijker heeft gemaakt en u dit wilt blijven doen, kunt u automatische updates voor uw console/game uitschakelen als u daar nog tijd voor heeft (als u dat tegen die tijd nog niet heeft gedaan). je leest In dit ben je misschien te laat, sorry!)

READ  Stop een natte iPhone niet in rijst, staat in een nieuw ondersteuningsdocument van Apple

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *