De verkoop van Baizhu Banner van Genshin Impact is lager dan die van Dehya

De verkoop van Baizhu Banner van Genshin Impact is lager dan die van Dehya

de Genshin-effect Baizhu en Ganyu Banners maakten geen indruk op spelers terwijl ze in versie 3.6 draaiden. Volgens schattingen van de verkoop van anime-games deden ze het slechter dan Dehya en Cyno, wat een licht controversiële banner was. Verrassend genoeg hadden Baizhu, Ganyu en Kaveh moeite om te concurreren met een spandoek dat geplaagd werd door zoveel klachten dat de hashtag #FixDehya echt grip kreeg op Twitter.

Er zijn veel mogelijke redenen voor de lage verkopen, en als je ze allemaal bij elkaar optelt, is het gemakkelijk in te zien waarom dit logo zo impopulair zou zijn. Baizhu en Ganyu lijken populaire figuren in de gemeenschap, maar de wapenvlag was gemakkelijk een van de ergste die we in lange tijd hebben gezien.

Noch de boog van Amos, noch de Splendor-katalysator van Jadefall kunnen worden beschouwd als de beste in de gokkast voor meer dan twee personages – ze zijn het helemaal niet waard om te trekken.

Bovendien is dit nu Ganyu’s derde herstart sinds de lancering in versie 1.2, wat betekent dat de meeste spelers die het willen al in hun team zitten. Bhaizhu en Kaveh zijn nieuw, maar als we naar de ranglijsten van Genshin Impact kijken, zijn ze niet zo goed dat iemand ze als personages zou beschouwen om uit te checken.

Honkai: Star Rail werd ook uitgebracht rond dezelfde tijd als dit logo, wat waarschijnlijk de grootste reden is voor de verkopen die je hieronder ziet.

Grafiek komt van Genshin-laboratoriumeen site die verkoopschattingen genereert voor een groot deel van de game-community met behulp van verkoopcijfers uit de Chinese App Store.

READ  Lenovo doneert 100 Legion Go-laptops tijdens de Game Awards

Baizhu en Ganyu slaagden er elk in om ongeveer US $ 9.108.580 (£ 7.383.050) te produceren, wat minder is dan een enkele Keqing-banner – een banner die in wezen standaardbannertekens gebruikte als opvulling voordat een wenselijker personage werd uitgegeven. .

Genshin Impact 3.7 is net live gegaan, dus het is op dit moment te laat om Baizhu en Ganyu te halen. Maar je kunt nu Primogem-codes en edelstenen gebruiken voor de nieuwe evenementen om Yoimiya, Yae Miko en Kirara te krijgen in de eerste helft van deze update.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *