Nintendo Switch biedt ons een aantal grote eShop-deals • Eurogamer.net

Veelgeprezen titels van derden krijgen grote kortingen voordat Black Friday begint

Met nog iets meer dan een week te gaan tot Black Friday, komen de verkopen snel binnen voor Nintendo Switch. Currys bieden sinds vorige week bundels aan, Aldi zijn van plan om 27 november grote kortingen te geven en dat gaan geruchten Tesco zal ook een aanzienlijke prijsdaling met zich meebrengen.

Maar aan de digitale kant kunnen bestaande Switch-eigenaren ontdekken dat er vandaag een nieuwe reeks deals live is gegaan. Met meer dan 600 games die momenteel worden verdisconteerd op de Nintendo eShop, het is gemakkelijk om te verdwalen als je de edelstenen probeert te vinden. Sommige titels gaan voor letterlijke centen, maar niet elke verkoop is hier gelijk.

Er zijn momenteel geen opties voor eerste partijen, het zijn allemaal ontwikkelaars van derden, maar er zijn grote namen die goedkoop worden, waaronder Ace Attorney, Monster Hunter, Oddworld en meer.

Ondanks de timing is dit geen Black Friday-uitverkoop, hoewel we verwachten dat er in de aanloop naar volgende week nog meer kortingen zullen volgen. Op dit moment is er nog steeds een grote selectie releases van hoge kwaliteit en we hebben onze beste aanbevelingen gekozen.

Als u op zoek bent naar breder Black Friday Switch-deals, bekijk hier onze aanbevolen deals, die we op de hoogte houden naarmate de verkopen blijven binnenkomen.

READ  Willekeurig: kun je dat horen? Klinkt als Super Mario Galaxy 2 Music In 3D All-Stars
Written By
More from Lesley Curry

‘Nintendo brengt in 2021 een verbeterde Switch-console uit’ | NU

Nintendo is van plan om in 2021 een verbeterde versie van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *