Nintendo Switch-gebruikers in Japan kunnen Pokémon Unite nu downloaden voor de netwerktest van morgen

Nintendo Switch-bezitters in Japan die erin willen komen Pokemon Autisme De software kan nu vanaf vandaag worden gedownload van de Switch eShop.

de eerste Pokemon MOBA bereidt zich voor op een netwerktest die morgen begint. Het is beschikbaar van 24-26 juni voordat het in juli wordt gelanceerd.

Naar verluidt neemt de download ongeveer 1 GB aan ruimte in beslag en kan een extra update nodig zijn wanneer de servers morgen opstarten. Maar voor een Switch-titel is het redelijk klein.

Alpha-tests zijn voltooid in Canada en andere regio’s voor de mobiele versie van de game, specifiek voor gebruikers op Android-apparaten. Nintendo heeft onlangs gedeeld dat de game in juli wereldwijd op de Switch wordt gelanceerd voordat hij in september op mobiele apparaten verschijnt.

Deze MOBA-titel is gratis te spelen, net als veel andere titels in het genre, en heeft een eigen beloningssysteem in battle pass-stijl dat spelers kunnen kopen en doorwerken. Vroege informatie onthulde dat gebruikers de Switch niet online hoeven te spelen om te spelen Pokemon AutismeDe details hiervan zijn echter niet duidelijk. We zullen waarschijnlijk dit weekend een antwoord op die vraag krijgen zodra de toestroom van spelers de titel krijgt.

Als je in Japan bent, is dit je beste kans om het spel uit te proberen voordat het uitkomt, dus mis het niet. Voor de rest van de wereld lijkt het erop dat je tot juli moet wachten om het zelf uit te proberen.

READ  Geschonken door ouders voor studie, student beëindigt leven na verlies van online game op mobiel
Written By
More from Eda Greene

Hands-on: Razer’s Kishi-controller is een favoriet voor mobiele cloudgaming

Ik geniet nu al bijna een jaar van de groei van cloudgaming...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *