Nintendo Switch Leak onthult het originele ontwerp van de console

Een nieuw Nintendo-lek heeft het originele Nintendo Switch-ontwerp onthuld, dat in niets lijkt op het eindproduct dat in 2017 werd uitgebracht en sindsdien de best verkochte console ter wereld is. 2020 is vanuit beveiligingsoogpunt een slecht jaar geweest voor Nintendo, met lekken die als een gek uit de Nintendo-archieven vlogen. De laatste van deze lekken onthult een vroeg en origineel ontwerp voor wat uiteindelijk de Switch en uiteindelijk de Switch Lite zou worden. Interessant is dat het oorspronkelijke ontwerp niet alleen in niets lijkt op het eindproduct, maar het is eigenlijk dichter bij de Switch Lite dan bij de traditionele Switch.

Zoals je hieronder kunt zien, heeft het originele ontwerp van de console een scherm dat groter is dan de analoge sticks op een manier die erg doet denken aan het scherm van een mobiele telefoon. In feite is de console meestal gewoon een scherm, met drie kleine knoppen aan de onderkant die voorkomen dat het gezicht volledig een middel is om weer te geven.

Als het ontwerp er bekend uitziet, komt dat omdat het er bijna precies uitziet als een “uitgelekt” beeld van de console die de ronde deed voordat het werd onthuld en dat uiteindelijk werd afgeschreven als een hoax.

Volgens sommige documenten die bij het lek horen, zou de Nintendo Switch oorspronkelijk 3D-functionaliteit ondersteunen en achterwaarts compatibel zijn met de Nintendo 3DS. Nintendo keek blijkbaar ook naar het gebruik van een 480p-scherm. Gelukkig besloot het dit niet te doen en het scherm 720p te maken.

Neem dit alles – de afbeeldingen en de stukjes informatie – natuurlijk met een korreltje zout, aangezien het allemaal informatie is over de gelekte variëteit. Op het moment van publicatie heeft Nintendo in geen enkele hoedanigheid op dit lek gereageerd en het is onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen. Als dit het geval is, zullen we het verhaal zeker bijwerken met wat er ook wordt geleverd. Voor meer informatie over alles wat met Nintendo Switch te maken heeft, klik je in de tussentijd op hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  Online retailer annuleert bestellingen voor Super Mario 3D All-Stars vanwege "Woefully Short" -aanbod
Written By
More from Lesley Curry

Apple’s Night Shift past niet bij de complexiteit van slapen

De Night Shift-functie van Apple, die zegt “het kan je helpen om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *