Nintendo Switch Online krijgt drie langverwachte features

De laatste nieuwe update voor Nintendo Switch Online verraste abonnees van de Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch OLED met niet twee, maar drie langverwachte functies die bij de lancering in de abonnementsservice hadden moeten worden opgenomen. Zoals alle Switch Online-abonnees weten, is de abonnementsservice behoorlijk flauw als het gaat om wat het biedt in vergelijking met PlayStation Plus en Xbox Live Gold, en vergelijkbare services op respectievelijk PlayStation en Xbox. Dit is enigszins acceptabel aangezien het veel goedkoper is, maar er zijn enkele dingen die niet te rechtvaardigen zijn. Tot de laatste update was er bijvoorbeeld geen manier om de online status te wijzigen.

Daarnaast kun je nu ook de code van je vriend bekijken en zien welke van je vrienden online zijn. Dit klinkt misschien als basisfuncties, maar het waren essentiële functies die tot deze week ontbraken in de abonnementsservice. Nintendo heeft niet gezegd waarom deze functies zo lang duren, maar abonnees zijn blij dat ze eindelijk zijn geïmplementeerd.

Hieronder kun je de volledige en officiële update-opmerkingen voor de patch bekijken:

  • Het algehele ontwerp van de app is bijgewerkt.
  • Je kunt nu zien wie van je vrienden online zijn.
  • U kunt uw online statusinstellingen wijzigen.
  • U kunt de code van uw vriend bekijken.
  • Er zijn ook andere kleine wijzigingen doorgevoerd.

Nu Nintendo met het Expansion Pack nu meer geld verdient dan ooit aan de Nintendo Switch Online, is het mogelijk dat de abonnementsservice begint te verbeteren en verfijnen, maar voor nu valt nog te bezien of dat ook echt zal gebeuren. Als dat het plan is, is het een langzaam plan. En met geruchten en lekken over Nintendo’s volgende console, is het mogelijk om de Switch online te verbeteren, aangezien de service op de achtergrond zal blijven.

READ  Wat is er gebeurd met de teamgenoten van George North in hun eerste professionele rugbywedstrijd in 11 jaar?

Voor meer berichtgeving over Nintendo Switch en alle berichtgeving over Nintendo in het algemeen — inclusief niet alleen het laatste officiële nieuws, maar ook de laatste geruchten, lekken en onofficiële speculaties — klik op hier Of bekijk de relevante en recente links hieronder:

More from Madison Garrett
Fortnite Hoofdstuk 3 Vliegende dieren gelekt
nieuwe Fortnite Hoofdstuk 3 Het lek verscheen online voorafgaand aan het volgende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *