Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer met Bugbear in actie

Nieuws

Atlus heeft zojuist een nieuwe dagelijkse trailer uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van zijn demonen.

Atlus heeft zojuist een nieuwe dagelijkse trailer uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van zijn demonen.

De ontwikkelaar heeft zich opnieuw gevestigd op het relatief gekke tempo van het dagelijks uitbrengen van een trailer, zoals bij Shin Megami Tensei V, en vandaag kijken we naar een andere demon, Bugbear.

Net als in de vorige trailers eindigt de video met de dierenriem voor de dag in de vorm van een rangschikking van de sterrenbeelden. Vissen verschijnt bij het meest gelukkige teken, terwijl Leo onderaan verschijnt.

Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Ziel Piraten 2 PS5-, PS4- en Xbox Series X-edities | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, nog een trailer over Jack Frost, een over pizza en een andere gericht op Dormarth.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, en andere aanbevolen medewerkers omvatten muziek van Monaka, karakterontwerpen geschreven door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata,”

READ  Microsoft Flight Simulator voor Xbox Series X heeft | S Tot 63 verbeterde luchthavens bij de lancering, afhankelijk van de versie
Written By
More from Vanessa Hale
Forager komt op 24 september naar mobiele apparaten
Joseph Kiuchi 4 september 2020 – 23:45 uur Naarmate de mobiele markt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *