Nintendo trekt firmware-update voor schakelaar uit

Nintendo heeft een nieuwe update voor de Switch uitgebracht en deze kort daarna uit de lucht gehaald zonder uitleg waarom.

Dit nieuws komt via Computerspellen, die oorspronkelijk rapporteerde over de nieuwe 12.0.3 Switch-update en alles wat het met zich meebrengt.

Volgens VGC, verkregen haver koepel Update 12.0.3 op Twitter “repareert foutcode 2123-1502 bij toegang tot de eShop”, een bug die gebruikers de laatste tijd meestal tegenkomen.

Meer specifiek heeft de update wijzigingen aangebracht in de kernel en sleutelservices van het besturingssysteem, SSL, dat helpt bij het maken van veilige verbindingen met servers, en de geblokkeerde woordenlijst van de Switch, merkte OatmealDome op. Over het algemeen was het een relatief kleine update.

VGC meldt echter dat de update vandaag is ingetrokken en op het moment van schrijven heeft Nintendo geen verklaring gegeven waarom. OatmealDome zei eerder vandaag op Twitter dat “dit de eerste keer is dat zoiets op een Switch is gebeurd.”

De update is nog steeds in behandeling, dus iedereen die nog niet is ge├╝pdatet naar versie 12.0.3, kan dit niet doen, wat waarschijnlijk een goede zaak is, want het lijkt erop dat Nintendo niet wil dat gebruikers deze update op hun Switch toepassen.

een Twitter-gebruiker, MentalSplinter1, reageerde op OatmealDome en zei dat update 12.0.3 er al voor zorgt dat fout 2123-1502 verschijnt, de bug die de update naar verluidt had willen oplossen. MentalSplinter1 zei dat ze Fortnite niet eens kunnen updaten met 12.0.3 op hun adapter.

Volgens VGC was de laatste grote update van de switch update 11.0.0, die afgelopen november werd uitgebracht. Deze update maakte het makkelijker om screenshots van de console naar de computer over te zetten en je kunt hier meer lezen over alles wat deze update heeft gedaan.

Terwijl je wacht om meer te horen over deze update en Nintendo in het algemeen, kun je je voorbereiden op de aankomende show van het bedrijf door te lezen wanneer de Nintendo E3 2021 Direct zal plaatsvinden en wat je kunt verwachten. Voor alles wat er nog meer gebeurt tijdens de E3-week van dit jaar, bekijk dit overzicht van alle evenementen en shows die tot nu toe zijn aangekondigd.

Wesley LeBlanc is een freelance nieuwsschrijver en gidsenmaker voor IGN. je kunt het volgen Twitter @LeBlancWes.

READ  De nieuwe baan van voormalig Nintendo-baas Reggie Fils-Aime is iets heel anders
More from Madison Garrett

Voorspellingen, geruchten, lekken en meer

Wat komt er in december naar PS Plus? Krediet: Sony Het is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *