Nintendo verkoopt in drie dagen 138.000 Switch OLEDUnits in Japan

Japanse tekst op het scherm geeft aan dat de OLED Switch op 8 oktober uitkomt.

Ik ben niet verrast. Jij bent?
schermafbeelding: nintendo

Het Nintendo Switch OLED-model werd op 8 oktober uitgebracht en arriveerde met veel tamtam in Japan. In de eerste drie dagen van de uitverkoop is de Switch opnieuw geüpdatet Verkocht 138.409 eenheden.

Deze cijfers zijn voor de Japanse verkoopweek, die begint op 4 oktober en eindigt op 10 oktober. Ter vergelijking: in dezelfde periode werden 32.792 Switch-units en 8.650 Switch Lite-units verkocht. Switch-verkopen voor de week bedroegen in totaal 179.851 eenheden.

Zoals gezien in FamitsuVerkoopschema, verkoop in-/uitschakelenHeet door het dak toen de OLED-schakelaar werd losgelaten. Sinds augustus daalt de verkoop van Switch in Japan. Zo werden er in de derde week van augustus ruim 80.000 Switch-units verkocht. Maar tegen de eerste week van oktober Dit aantal is gedaald tot ongeveer 40.000 stuks. (Zelfs als de verkoop van vanille Switch daalt, is het nog steeds redelijk goed om elke week meerdere eenheden in Japan te verplaatsen!)

De vroegste De val is geen verrassing, want consumenten hebben ongetwijfeld gewacht op de release van de OLED Switch. De Switch OLED heeft een veel beter scherm en een betere standaard, voor meer geld, dus het was waarschijnlijk een goed idee om in een commentaarstijl te zijn voor bijgewerkte apparaten.

De Switch is een enorm succesvolle console voor Nintendo. Afgelopen juni heeft een in Kyoto gevestigd gamingbedrijf bijgewerkt Totale verkoop per eenheid voor de Nintendo Switch—Op dat moment verkocht Nintendo 89,04 miljoen Switches, meer dan 61,91 miljoen verkochte eenheden door Famicom en NES, 75,94 miljoen verkochte eenheden door Nintendo 3DS en 81,51 miljoen verkochte exemplaren door Game Boy Advance. Nintendo DS met 154,02 miljoen eenheden, Game Boy met 118,69 miljoen eenheden, Wii met 101,63 miljoen eenheden die nog steeds vorm krijgen Nintendo’s top drie verkoopkampioenen.

Aankomende herfstwedstrijden Mario-feeststerren, Shin Megami Tensei V, En Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl Het zou moeten helpen groeien Die cijfers wisselen de komende weken en maanden.

READ  De voltooide Quick 2021 Summer Games beginnen vandaag, hier kun je kijken
Written By
More from Aubrey Mason

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *