Genshin Impact stelt een vreemde uitdaging voor Elon Musk en verwijdert deze vervolgens

Ontwikkelaar miHoYo plaatst regelmatig community-uitdagingen op sociale media voor Genshin Impact-fans. Meestal is de oefening dat het Genshin Impact Twitter-account mijlpalen zal instellen, zoals het verkrijgen van een bepaald aantal volgers, de community is vereist en er zullen enkele in-game ontgrendelingen zijn of wat dan ook als beloning. Het is tegenwoordig een vrij standaard formaat, maar iemand bij miHoYo rookte duidelijk behoorlijk coole dingen toen hij met de nieuwste kwam.

Eerder vandaag plaatste Genshin Impact een uitdaging om dit te vieren hoofd account Het bereiken van 2 miljoen volgers, en gecentreerd rond een in-game personage genaamd Ella Musk heeft Haar Twitter-account Het werd blijkbaar genoemd ter ere van Tesla-CEO Elon Musk. Het was duidelijk dat het idee was om gewoon een groot aantal volgers voor dit NPC-account te krijgen: zo was de eerste “uitdaging” bijvoorbeeld om 500.000 volgers te bereiken, waarna het hoofd Genshin Impact-account omgedoopt zal worden tot Paimon (Paimon is de spelergids in Genshin, is geliefd bij sommigen, terwijl anderen het beschouwen als de “oorverdovende kleine kinderfee”).

Toen namen de zaken een vreemde wending.

Krediet: miHoYo

De volgende fasen zijn één miljoen, drie en vijf miljoen volgers, elk met een ‘bonus’ van Elon Musk eraan verbonden. Dit is de echte Elon Musk, niet Ella Musk. In One Million zal Genshin Impact Elon Musk volgen op Twitter. Met 3 miljoen Milhew nodig je hem uit om het spel uit te zenden; Bij Five Million miHoYo nodigde Liu Wei CEO Elon Musk uit in de miHoYo-kantoren.

READ  Everspace 2 roadmap, met nieuwe systemen en snelle reizen, belooft de volgende update in april
Written By
More from Max Mcgee
The Division verschijnt deze maand niet in Ubisoft Forward
Verwacht geen updates voor The Division Heartland tijdens E3 dit jaar —...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *