Nintendo’s ambitieuze Metroid Prime 2D-fangame is gesloten

Screenshot van Prime 2D Metroid-fanproject met een close-up van een verrast Samos.

Dat is niet zo verwonderlijk, Samos.
schermafbeelding: SCU .Team

In april noemde een groep ongelooflijk getalenteerde indie-ontwikkelaars zichzelf Team SCU Ze bracht een indrukwekkende demo uit van Prime 2D, een nieuwe versie van de first-person side-scrolling in 2002 Metroid Prime. Het ambitieuze project staat al meer dan 15 jaar in de planning. Nintendo-advocaten maakten er in vier maanden tijd een einde aan.

Nintendo staat bekend om Zijn eigendom strikt beschermen Een fan die zijn passie voor games als . wil transformeren Metroid Prime Op iets moois en unieks waar de hele gemeenschap gratis van kan genieten, dus uitschakelen Prime 2D Het was geen verrassing. De klok begon te tikken zodra het SCU-team de demo begin april uitbracht. Hoewel het project volledig originele originelen en muziek gebruikte, was het ongetwijfeld een bestand metroid Het fanspel, en Nintendo-advocaten haten die. onthouden Remake van fans Metroid II Dat Nintendo de dag na de release stopte?

Het SCU-team heeft de demo verwijderd voor Prime 2D Evenals de soundtrack. De Het project Locatie Het vermeldt gewoon “wettelijke redenen”. Een bericht van Discord van het project is als bestand gepubliceerd foto naar Reddit (via Nintendo Live).

Hallo, trouwe fans.

Dit is de advertentie waar je zo bang voor was. Een bepaald gamingbedrijf heeft ons gevraagd ermee te stoppen Prime 2D in zijn huidige vorm. We hebben demo-download en soundtrack-download in MP3-formaat verwijderd en zijn momenteel in gesprek met dat bedrijf om te bepalen hoe we voor beide partijen het beste te werk kunnen gaan.

Het bericht gaat verder en zegt dat hoewel het team weet dat velen teleurgesteld zullen zijn over het nieuws en liever hadden gezwegen tot het spel afgelopen is, ze het gevoel hebben dat de beslissing om de demo uit te brengen toen ze dat deden, de juiste was.

Terwijl Prime 2D Hij is misschien weg, zijn nalatenschap leeft voort in de video’s en verhalen die uit zijn borst kwamen.

Of dat zullen ze tenminste doen totdat Nintendo ze neerhaalt. Misschien geef jezelf een back-up of twee, voor het geval dat.

READ  Square Enix-branding markeert de terugkeer van de populaire PS1-horrorserie
More from Madison Garrett
Met deze app voor fietsers gaan de verkeerslichten in Utrecht eerder op groen
Fietsers die sneller door het Utrechtse verkeer willen fietsen, kunnen vanaf deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *