Hoe de Quebec Vaccine Passport-app op iPhone en Android te downloaden

Vanaf 1 september 2021 lanceert Quebec het COVID-19-vaccinatiepaspoort van de provincie, waardoor deze laatste zich moet bezighouden met niet-essentiële bedrijven zoals restaurants, sportscholen en meer.

Om uw volledig gevaccineerde status te bewijzen, kunt u dit doen door de Quebec Vaccine Passport Application, genaamd VaxiCode, te downloaden. Het is momenteel beschikbaar voor iPhone in de App Store; Een equivalente Android-versie staat gepland voor volgende week.

De VaxiCode-app valideert uw vaccinatiestatus met behulp van een QR-code. Je vaccinatiebewijs wordt versleuteld opgeslagen in de app en niet gedeeld met derden, zegt de provincie.

CleanShot 2021 08 27 om 09 42 45 2x

VaxiCode vereist ook een wekelijkse update via een online verbinding met de Vaccinatiebeschermingsregels. De toestemming van de gebruiker zal worden gevraagd voordat de update plaatsvindt. Quebec zegt dat dit de enige keer is dat VaxiCode ooit online is geweest.

Hoe de VaxiCode-app op iPhone of iPod touch in te stellen? Je hebt iOS 11 of hoger nodig en cameratoegang is vereist.

Vaxicode App Store 1

Op het moment van schrijven behoren VaxiCode-apps uit Quebec tot de beste gratis apps in de Apple App Store, vóór YouTube en Instagram.

U kunt de QR-code die u na uw laatste dosis per e-mail of sms hebt ontvangen, toevoegen in de VaxiCode-app. Als u uw QR-code niet hebt ontvangen, download deze dan via het zelfbedieningsportaal. Download vervolgens VaxiCode en volg de instructies om een ​​vaccinatiebewijs toe te voegen Om naar een plaats te gaan waar een vaccinpaspoort vereist is, hoeft u alleen maar de aanvraag te openen”, legt de Quebec Instructions uit.

Bedrijven in Quebec moeten de VaxiCode Verif-app downloaden

Voor bedrijven moeten ze de VaxiCode Verif downloaden, waarmee ze eenvoudig de QR-code van de bewoner kunnen scannen vanuit de VaxiCode-app. Bij het scannen van de QR-code van de bewoner geeft groen “Geldig” aan, terwijl het rode resultaat “Ongeldig” betekent, zoals hieronder weergegeven:

READ  Pas de KCRG First Alert Weather-app aan om levensreddende waarschuwingen te ontvangen, waar u ook bent

CleanShot 2021 08 27 om 09 45 02 2x

Vooruitlopend op de COVID-19-vaccinpaspoortvereisten van Quebec volgende week, kun je VaxiCode vandaag nog downloaden van de App Store en aan de slag gaan op je iPhone. De download van de VaxiCode Android-app zal volgende week beschikbaar zijn.

Download links:

Written By
More from Eda Greene

20 afdrukbare verjaardagskaarten om in te kleuren

Zoals het oude gezegde luidt: het is het idee dat er echt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *