Nippon Ichi Software heeft een nieuwe teaser-site voor de titel gelanceerd die een warme uitstraling heeft

Nippon Ichi Software heeft het Teaser-site Voor een nieuw adres.

De site wordt momenteel gekenmerkt Video Vanuit een warm bos, waar planten en bomen slingeren, en zacht zonlicht door de bomen schijnt. De site zal elke dag beetje bij beetje veranderen tot de officiële aankondiging.

Eerder vandaag een Japanse retailer Met een camera Plaats een lijst met de Switch-versie van het geheime adres (dat sindsdien echter is verwijderd Gearchiveerd), Om zijn oproep te bevestigen Van Warui Ousama tot Rippa-na Yuusha, Or De boze koning en de nobele heldHet is gepland voor release op 24 juni in Japan. (Dank je, @ naetoru60

Dit is de spelbeschrijving van Biccamera:

Een warm verhaal geboren uit communicatie tussen soorten

“Ik zal een nobele held worden zoals Baba!”

Het menselijke meisje Yuu is de dochter van de overleden held. Opgegroeid door de Drakenkoning, wordt ze elke avond verteld over de avonturen van haar vader … Geïnspireerd door het verhaal van de held die Overlord versloeg, gaat ze op avontuur om een ​​nobele heldin te worden.

Maar Yuu wist nog steeds niet … dat de opperheer die ooit tegen haar vader vocht, de Drakenkoning zelf was.

Warme graphics die op een prentenboek lijken

Veel van de elementen op het scherm, van de personages in het verhaal tot de achtergronden, zijn met de hand getekend door de ontwerpers. Geniet van gedetailleerde graphics zoals de diepten van de jungle en voel het zwakke licht gedurende het hele verhaal. Er zullen ook veel unieke karakters verschijnen. Je zult zeker iemand ontmoeten van wie je houdt.

Alsof je in een prentenboek stapt

De setting voor dit avontuur is een ietwat mysterieuze wereld die wordt bewoond door monsters. Ga op avontuur waar planten en bomen slingeren en wemelen van de kleine dieren. Met een verhaal dat wordt verteld door hardop voorgelezen verhalen, leuke muziek en sprookjesachtige omgevingen, heb je het gevoel dat je echt in een prentenboek bent gestapt.

Als het gebruikelijke patroon wordt gevolgd, zou de game officieel op 25 februari moeten worden aangekondigd.

READ  Apple zegt dat het Fortnite-betalingsschema van Epic "diefstal is, punt uit."

Written By
More from Lesley Curry

LG OLED-tv’s hebben een VRR-probleem, 2018-modellen krijgen geen AirPlay 2

LG heeft aangegeven dat er problemen zijn met de VRR van zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *