Speel de slag bij Waterloo na in dit robloxspel

Het prachtige Roblox-constructiespel wordt over het algemeen een compleet oorlogsspel in deze aangepaste setting gebaseerd op de Slag om Waterloo. Het aangepaste spelgenre heeft een uitgebreid slagveld en eens per maand komen honderden spelers samen om de historische nederlaag van Napoleon na te bootsen.

De juiste Waterloo-titel is Bestand Roblox-campagne In het begin van de negentiende eeuw, over de Napoleontische oorlogen. Volgens de officiĆ«le beschrijving is het “een veldslag waarin 1.000 mannen vochten op een nauwkeurige kaart van 10240 x 8192 inleg voor de Slag bij Waterloo”. De servers bieden plaats aan maximaal 350 spelers en door cross-servers te spelen, kunnen dingen veel groter worden dan dat.

Maandelijks komen spelers samen om 1.500 epische MMO-games te vormen die lijken op de botsing van de troepen van Napoleon en een coalitie van Britse en Europese legers onder het bevel van de hertog van Wellington. Elke server krijgt een plaats op de kaart en alles wat er met de een gebeurt, heeft invloed op de ander. De kleding herinnert ons aan de meest historisch nauwkeurige Napoleon GamesEn je moet het behandelen als een sterk coƶperatief spel om succes te behalen, wat betekent dat communicatie en synergie tussen jou en je teamgenoten cruciaal is.

YouTuber Pixelated Apollo heeft zijn discussie en presentatie gespeeld, die je hieronder kunt bekijken:

We hebben een lijst met de beste Roblox-spellen, voor meer plezier vol plezier.

READ  Wat spelen we dit weekend allemaal?
Written By
More from Max Mcgee

De PS5 en Xbox Series X dichten de kloof tussen pc en console

Elke keer een nieuwe console-lanceringen herinneren pc-gamers – zoals ik – de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *