No Man’s Sky is zeven jaar oud en de volgende update heet Echoes

No Man’s Sky is zeven jaar oud en de volgende update heet Echoes

Het is nu zeven jaar geleden dat No Man’s Sky werd uitgebracht, wat betekent dat er zeven jaar post-release updates zijn geweest. In een trailer die werd uitgebracht om het jubileum te vieren, plaagde Hello Games de volgende update door deze een naam te geven: Echoes.

De zevenjarige feesttrailer van No Man’s Sky.

Er is echter geen aanvullende informatie over wat de update zal bevatten Tweet over de trailer Bepaal hoeveel updates er zijn gemaakt voor No Man’s Sky door ze allemaal op te sommen.

No Man’s Sky werd niet gelanceerd als een onvoltooide game, maar als een game die zich richtte op solo-verkenning tussen planeten en het verzamelen van hulpbronnen in een grotendeels lege wereld. Het was niet de game die mensen wilden – of de game die volgens hen verkocht was in trailers en interviews met ontwikkelaars. (Dit probleem had kunnen worden opgelost als meer mensen mijn preview hadden gelezen toen de game werd aangekondigd.) (We genoten er sowieso van bij de lancering.)

Die kernlus (landen op een planeet, lanceren en scannen, middelen verzamelen, naar een nieuwe planeet vliegen) is er nog steeds, maar No Man’s Sky-updates hebben de ervaring bijna onherkenbaar uitgebreid en verdiept. Er is nu multiplayer, basisbouw, mechanica, vliegende wezens, een beter verhaal, seizoensuitdagingen en zelfs gigantische zandwormen. Dat Hello Games meer aan het spel blijft toevoegen, is logisch, aangezien het op elk moment nog steeds door duizenden mensen op Steam wordt gespeeld.

De nieuwste nieuwe game van Hello Games was de korte puzzelavonturengame The Last Campfire uit 2021. Hoewel het blijkbaar goed was, hoop ik dat ze op een dag weer een waanzinnig ambitieus spel zoals No Man’s Sky zullen maken.

(Terwijl ik dit bericht schrijf, glijdt mijn Spotify-afspeellijst weg Dit is het juiste liedjedus je kunt het nu hebben.)

READ  The Lord of the Rings: Gollum Studio demonstreert 'onbeperkte' audio-DLC

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *