Laat de geweldige Stalker- en Metro-spellen goedkoop vallen nu het nog kan

Laat de geweldige Stalker- en Metro-spellen goedkoop vallen nu het nog kan

dit stalker Verkopen op Steam, samen met tal van andere games die in Oekraïne zijn ontwikkeld, is de perfecte manier om je voor te bereiden op de releasedatum van Stalker 2 en enkele juweeltjes te vinden die je misschien hebt gemist. Met Stalker 2 op Gamescom en mogelijk elke dag beschikbaar, wil je absoluut bijpraten.

Als onderdeel van het Ukrainian Games Festival 2023 kun je de komende dagen een groot aantal echt geweldige games voor weinig geld uitkiezen. Je kunt je voorbereiden op Stalker 2 met eerdere inzendingen uit GSC Game World, de hele Metro-saga voor een prikkie pakken en zelfs in de Sherlock Holmes-games van Frogware duiken, samen met enkele indiegames waarvan je waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord.

de De uitverkoop van het Ukraine Games Festival loopt van nu tot en met donderdag 24 augustusmet meer dan 20 games met ten minste 80% korting, dus het is absoluut de moeite van het bekijken waard.

Steam-uitverkoop van het Oekraïense Spelen Festival 2023

We hebben enkele van de beste deals verzameld die we konden vinden voor games die je niet wilt missen als onderdeel van het festival, en er zijn er ook meer beschikbaar.

  • Bespaar 85% op Metro 2033 Redux en betaal $ 2,99 / £ 2,24
  • Bespaar 90% op Metro Last Light Redux en betaal $ 1,99 / £ 1,49
  • Bespaar 80% op Metro Exodus en betaal $ 5,99 / £ 4,99
  • Bespaar 75% op Stalker: Shadow of Chernobyl en betaal $ 4,99 / £ 2,49
  • Bespaar 75% op de Stalker-bundel en betaal $ 9,99 / £ 5,24
  • Bespaar 80% op The Sherlock Holmes Collection en betaal $ 7,99 / £ 6,49
READ  Elke Granblue Fantasy Relink Slime-locatie

Hoewel de Metro-serie vaak in de uitverkoop gaat, kun je met deze prijzen niet tegenspreken. Als je er nog geen hebt geprobeerd, zijn ze stuk voor stuk de ultieme definitie van een meeslepende FPS, waarbij ontwikkelaar 4A Games een aantal prachtig desolate levels en landschappen heeft gecreëerd, terwijl je met een paar fijn gedetailleerde wapens in een post-apocalyptische metro van Moskou wordt gesleept. animaties opnieuw laden Om condensatie van uw gasmasker te verwijderen.

De Stalker-collectie is ook de perfecte basis voor Stalker 2, waar meedogenloze sandbox-overlevingsgames misschien een minuut nodig hebben om wraak te nemen, maar als je ze allemaal hebt aangeboord, worden sommige overlevingsavonturen diep en boeiend. Ik raad ook aan om de roman Roadside Picnic te lezen, die is beïnvloed door en losjes gebaseerd is op de Stalker-serie, omdat het de setting op een heel andere manier benadert, en het is ongelooflijk boeiend om te lezen.

Je hebt tot volgende week om enkele van deze games op Steam op te halen als onderdeel van de het festivalWees er dus snel bij.

In de tussentijd hebben we de beste FPS-games die je wilt toevoegen aan je steeds groter wordende backlog, samen met enkele essentiële open-world games die je ook aan die lijst zou moeten toevoegen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *