No Man’s Sky krijgt een complete visuele revisie in de post-update

Het sterrenstelsel wordt binnenkort een stuk mooier dankzij de grote gratis update van Hello Games voor No Man’s Sky. De nieuwe Prism-update zal bijna elk aspect van No Man’s Sky’s visuals herzien, en het effect is verbluffend.

Hoogtepunten zijn onder meer nieuwe weerseffecten; De nachtelijke hemel schijnt met het licht van duizenden sterren, kevers, wormen en vlinders. Hello Games introduceert ook nieuwe hyperdrive-warp-effecten en nog meer exotische grotten.

De patch-opmerkingen zijn uitgebreid en omvatten niet alleen visuele verbeteringen, maar ook een reeks verbeteringen van de kwaliteit van leven. Het is zeker de moeite waard om te lezen om meer te weten te komen over het volledige scala aan No Man’s Skies-verbeteringen.

Dit is de derde grote update van No Man’s Skies voor 2021, na Companions in februari en expedities in april. Het is vooral gericht op de impact van de volgende generatie, aangezien Xbox Series X- en PS5-spelers meer gedetailleerde reflecties, betere verlichting en andere verbeteringen vinden. Pc-spelers kunnen profiteren van DLSS en verbeterde framesnelheden.

No Man’s Sky, voor het eerst uitgebracht in 2016, is nu bijna vijf jaar oud en heeft een lange weg afgelegd sinds de turbulente release. Het is een van de grootste transformatieverhalen van gaming, vergelijkbaar met andere revivals zoals Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

No Man’s Sky prisma-update

Prism Update is de tweede grafische update die No Man’s Sky heeft ontvangen sinds de release van de volgende generatie consoles. De patch van de volgende generatie introduceerde eerder zijn eigen reeks verbeteringen.

READ  Nomura zegt dat FFVII the 1st Soldier een beroep zal doen op andere fans

Het lijkt nu een goed moment om terug te springen in No Man’s Sky. Met een beetje geluk is ook Normandië snel terug.

More from Madison Garrett

Wie is het Mol-jubileum, speel mee via de Android-app

In 2020 is het tijd voor het jubileum van Wie is de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *