No Man’s Sky krijgt een gratis grafische update op pc

De willekeurig gegenereerde werelden van No Man’s Sky staan ​​op het punt om nog mooier te worden op uw pc’s. Hello Games heeft onthuld dat het ruimtegame een gratis upgrade krijgt om het klaar te maken voor de volgende generatie. Dat is allemaal goed en wel voor de consolemensen, maar er zijn ook enkele handige bonussen voor pc-spelers.

No Man’s Sky: Next Generation wordt geleverd met een grafische upgrade die voor u beschikbaar is. Hello Games legt ook uit dat de upgrade zal profiteren van “vollere werelden”. Kortom, dankzij de technologie van de volgende generatie heeft Hello Games de procedurele generatie van No Man’s Sky een boost kunnen geven om ‘weelderiger, rijkere en dichter bevolkte universums dan ooit tevoren’ te creëren. Dat betekent dat de planeten die je tegenkomt gedetailleerder moeten zijn met rotsen, gras en exotische flora.

No Man’s Sky: Next Generation zal “over een paar weken” uitkomen en zou mooi moeten samenvallen met dat nieuwe speelgoed waarover je waarschijnlijk hebt gehoord. Hoewel het voornamelijk consolegericht is, vind ik levendigere werelden om foto’s van geluiden te maken goed, vooral voor de lage prijs van, eh, niets.

U kunt de volledige patchnotities op het game’s website als je graag wilt weten wat de consolemensen krijgen. Het omvat vergelijkbare grafische verbeteringen en de toevoeging van multiplayer voor 32 spelers.

Hier is ook de trailer:

Als je wilt weten wat aankomende pc-games zijn aan de horizon, je hoeft alleen maar op de link te klikken, nietwaar?

Written By
More from Max Mcgee

Waarom Gandhis Sachin Pilot niet heeft ontmoet

Sonia en Rahul Gandhi besloten om redenen te leggen voor onderhandelingen met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *