No Man’s Sky: Origins “verwijst naar een nieuw begin” voor het spel

Vorige week kreeg No Man’s Sky een enorme nieuwe update “die de variatie in het spel verdubbelt”. Gebeld No Man’s Sky: Origins, de forse nieuwe content drop was ontworpen om “dat gevoel van die vroege reizigers die nooit echt wisten wat er boven de volgende heuvel, op de volgende planeet, in het volgende sterrensysteem was, opnieuw vast te leggen”, legde ontwikkelaar Hello Games uit – maar het lijkt erop dat de naam ‘Origins’ heeft daarnaast nog een andere invalshoek: het verwijst naar een nieuw begin.

In een interview per e-mail vertelt Sean Murray, de oprichter van Hello Games: “De belangrijkste drijfveer achter de Origins-update is het nieuw leven inblazen van dat gevoel van onderzoek en nieuwsgierigheid, dat altijd centraal heeft gestaan ​​in de verwaandheid van No Man’s Sky. In de afgelopen paar jaar was het er altijd op de achtergrond toen we VR hebben toegevoegd, multiplayer verbeterd, basisopbouw geïntroduceerd en verbeterd, enz., Maar met Origins wilden we de ontdekking weer centraal stellen ”.

Dus, zoals Murray uitlegt: “De titel ‘Origins’ was perfect voor deze update, aangezien het teruggrijpt naar waar we begonnen waren en ons eraan herinnerde waarom No Man’s Sky überhaupt zo baanbrekend was, maar ook zinspeelt op een nieuw begin” .

De ontwikkelaar legt uit dat Hello Games “een universum van oneindige mogelijkheden wilde creëren”, en dat, terwijl de studio vooruit kijkt naar de ruimtegames toekomst, is het “soms nuttig om de basis te herstellen van waarom No Man’s Sky bestaat en waarom zo’n plek in de harten van zoveel mensen is als hun ‘forever game'”. Dus het lijkt erop dat Origins beide terugkeert naar de actie-avonturengames roots, maar weerspiegelt ook een heel nieuw tijdperk voor No Man’s Sky, als de “3.0-update”.

READ  Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt

Waar het nu naartoe gaat, is onduidelijk, met Murray die ons vertelt dat de studio nog geen commentaar kan geven op wat er hierna op de No Man’s Sky-agenda staat “aangezien het echt afhangt van de inhoud waaraan het team wil werken”. Het lijkt echter mogelijk dat we de studio op een gegeven moment nog meer sci-fi-thema’s of tonen kunnen zien verkennen. We vroegen naar de griezelige ‘jaren 70 / ’80 sci-fi-toon van juli Verwoesting update, en of we andere soorten alternatieve benaderingen van het genre zouden kunnen zien (in de dan komende Origins-update).

“We hebben echt genoten van Desolation,” vertelt Murray ons, “en ja, het feit dat het meteen anders aanvoelde dan al het andere dat we eerder in No Man’s Sky hadden gedaan en toch helemaal thuis in onze versie van de sci-fi verwaandheid. beseffen we dat er andere ‘tonen’ waren die we in de toekomst konden verkennen. “

Je kunt de No Man’s Sky: Origins bekijken patch-opmerkingen hier om te ontdekken wat er allemaal nieuw is met de gigantische update. Als je een nieuweling bent en erover denkt om er voor de eerste keer in te duiken, koop het dan vandaag (2 oktober) kan helpen ondersteunen het goede doel Special effect, dus dit is misschien het perfecte moment om ervoor te gaan.

Written By
More from Max Mcgee

De gevaarlijke hypocrisie van blanke liberalen over ras

Maar dit waren geen archiefbeelden van de Witte Zuiderlingen uit de jaren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *