Dit zijn de PlayStation Plus-games voor …

PlayStation Plus-abonnees kunnen deze maand weer uitkijken naar twee nieuwe gratis games. Vooral de raceliefhebbers en gamers die graag een actie-RPG spelen, worden deze ronde bediend.

De snelheidsduivels onder ons kunnen hun hart ophalen. Deze maand kun je aan de slag met Need for Speed: Payback. Deze game draait helemaal om straatracen en stelt je in staat om je auto’s aan te passen en te pimpen totdat je erbij neervalt. Als je in hoog tempo door de straten racet, wil je dit natuurlijk in stijl doen. De tweede game is de game Vampyr van Dontnod Entertainment. Deze duistere game speelt zich af in een alternatief Londen in 1918, waar de stad wordt geteisterd door angst en geweld. Het is aan jou om de stad op te ruimen en het op te nemen tegen vampierjagers met je bovennatuurlijke krachten en handgemaakte wapens.

Vanaf 6 oktober kun je aan de slag met Need for Speed: Payback en Vampyr. Als je de september-games nog niet hebt gedownload, handel dan snel, want PlayerUnknown’s Battlegrounds en Street Fighter V zijn binnenkort niet meer gratis beschikbaar op PlayStation Plus.

Over de auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als hoofdredacteur is Patrick altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Denk je dat je met een dikke schep op de proppen komt, dan is Patrick je al voor. De gameverslaving van deze turbopapa begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent tegenwoordig geen limiet! Zelfs een tweeling in luiers kan hem niet van zijn passie afhouden.

READ  Pas op voor trofeejagers: Cross-gen-games hebben een aparte set trofeeën
Written By
More from Aubrey Mason

Rockstar neemt Crackdown 2-ontwikkelaar Ruffian Games – Gaming – Nieuws over

Veel van de bugs die je nog steeds ziet, zitten in de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *