Nog een laatste keer: MC-softbal deelt een paar wedstrijden in de seizoensfinale | Nieuws, sport, banen

Nog een laatste keer: MC-softbal deelt een paar wedstrijden in de seizoensfinale |  Nieuws, sport, banen

In hun laatste wedstrijd van het seizoen, zondag tegen Capital, liet softbal van Marietta College vijf senioren toe. Op de foto vanaf links: Brenna Zirkle, Rachel Kazmierski, Jillian Middleton, Jeff Brown en Jillian Strykanski. (Foto met dank aan Rebecca Wheeler Photography)

MARIETTA — Het softbalteam van Marietta College sloot het seizoen 2024 zondagmiddag af met een doubleheader tegen Capital University. De Pioneers wonnen Game 1 met 9-7 en de Capitals wonnen Game 2 met 7-4 in negen innings.

Marietta sloot het seizoen af ​​met een algemeen record van 16-19 en 8-10 in de Ohio Athletic Conference. DC eindigde zijn seizoen met 15-15 in het algemeen en 7-11 in de OAC.

Capital kwam in de eerste game al vroeg op een 3-0 voorsprong. De Comets scoorden één punt in de eerste inning en voegden er nog eens twee toe in de 1e3. Emma Gantt sloeg een twee-run double en zorgde voor een DC-run in de derde inning.

Marietta antwoordde met negen runs gedurende de volgende drie innings. De Pioneers zorgden voor volle honken met één uit in de vierde inning. Eerstejaars Addison Heath pinch hit en sloeg een honkslag door het midden. Rachel Kazmierski bracht de wedstrijd in evenwicht met een OS later in het frame.

Kazmierski voegde een twee-run double toe in de vijfde inning, waarmee hij een homerun van vier runs voor de Pioneers afsloot. Het was Kazmierski's tweede brace van de wedstrijd en leverde haar 19 doelpunten voor het seizoen op. Nieuw seizoensrecord op Marietta College.

READ  Vrijdag Blitz-spel van de week, week 4 - Ware County in Benedictine

Jillian Stekanski lanceerde een homerun van twee runs naar het middenveld in de 2e6, waardoor Marietta's voorsprong werd vergroot naar 9-3.

Na een zinderende achterstand van 72 minuten kwam Capital tot een rally van vier runs in de eerste helft van de zevende inning om binnen twee runs te komen, 9-7. Rory Littman had twee dubbele runs in de Comet Rally.

Candace Walters (2-3) behaalde de winst voor Marietta. Ze gooide de laatste 2,2 innings en stond vier runs toe op vijf hits met één vrije loop en één strikeout. Gillian Middleton werkte 2,2 innings en kreeg twee runs tegen in één hot, terwijl hij 1,2 shutout-innings gooide en vier hits tegen kreeg.

Strecansky leidde de aanval van Pioneer toen hij 3-uit-4 sloeg met een homerun, drie gescoorde punten en twee RBI. Kazmirski had een paar doubles en drie RBI. Camryn Campbell en Taylor Airey sloegen ieder twee treffers in de wedstrijd.

In game twee scoorden de Capitals drie punten in de eerste helft van de negende inning om de overwinning veilig te stellen. Marietta stond met 4-3 achter in de tweede helft van de zevende inning. Leah Weber kreeg twee runs vier wijd en Campbell bereikte het honk na een worp. Kazmierski volgde met een honkslag door het midden, gescoord door Weber, waardoor de wedstrijd naar verlengingen werd gestuurd.

Beide ploegen lieten een loper op het tweede honk achter in de achtste inning. Kylie Kirby opende de negende met een honkslag voor de Comets. Mackenzie Kennedy sloeg de bal in scoringspositie. Nadat hij was uitgevlogen, sloeg Gant een stootslag honkslag naar het rechterveld, waardoor Kirby scoorde met de walk-on. Lyndi Hemmelgarn sloeg een twee-run double in het linksveld, die de Comets een 9-4 voorsprong opleverde.

READ  Elden Ring krijgt eindelijk raytracing in de nieuwe update

Mlinaric (9-9) verdiende de overwinning voor Biles. Mlinaric werkte 3,0 innings en stond één punt toe op drie hits met twee vrije lopen en vier strikeouts. Biles verdiende haar eerste save van het seizoen toen ze in de negende inning terugkeerde in de cirkel. Biles gooide 6,0 innings en stond drie runs toe op zeven honkslagen.

Amelia Timko (4-4) verbeurd. Ze gooide 8,0 innings en stond vier runs toe, waarvan twee verdiend, op 10 hits met één vrije loop en vijf strikeouts.

Airy had twee doubles in de wedstrijd voor de Pioneers.