Nog twee dagen om de enquête binnen de gemeente in te vullen

Nog twee dagen om de enquête binnen de gemeente in te vullen


Gouda – Gouwenaars heeft nog twee dagen om de vragenlijsten over vuurwerk en de omgevingsvisie in te vullen. Wie ook mee wil denken, kan de nieuwe app ‘Gouda Thinks Mee’ downloaden uit de Appstore of Google Playstore. Dit is ook mogelijk voor wie dat liever niet wil hier Te doen.

De gemeente Gouda doet verschillende onderzoeken onder haar inwoners en bezoekers. Het kan bijvoorbeeld gaan om uw mening over de woonomgeving, de dienstverlening van de gemeente of de mate waarin u tevreden bent over de hulp die u van de gemeente krijgt.

Hieronder staan ​​de onderzoeken die momenteel lopen. Wil je meedoen aan een van de onderzoeken, dan kun je op de link van het betreffende onderzoek klikken.

We gebruiken Enalyzer-software om onderzoek te doen. Bij sommige enquêtes ziet u eerst een Enalyzer-inlogpagina. Als je hier inlogt met de gegevens die je van de gemeente Gouda hebt gekregen, kom je terecht bij de juiste vragenlijst voor het onderzoek waarvoor je bent uitgenodigd. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Klik hier om ons privacybeleid te bekijken.

De Goudse Denkt Mee app is voor de gemeente een nieuwe manier om de mening van bewoners te peilen en sluit aan bij de trend dat steeds meer mensen, ook ouderen, veel online doen. Denk bijvoorbeeld aan online aankopen, informatie opzoeken of delen en het gebruik van social media. Bewoners kunnen via de app op een laagdrempelige manier deelnemen aan enquêtes en meedenken over plannen van de gemeente. Bekijk meer informatie over de app via de pagina Gouda denkt mee app.

READ  Security Expert geeft medewerkers en studenten Avans tips om hacking te voorkomen

Heeft u vragen over een onderzoek? Mail uw vraag naar [email protected] of bel ons algemene nummer tel. 140182.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail ons via
[email protected]

Download nu de Gouda App voor iOS in Android

«Previous Post Fietsenstalling station Gouda krijgt vorm

Volgend artikel »Swing en Café Centraal starten Barpaccio

More from Madison Garrett
Astros vs. Rays: ALCS Game 3 livestream, tv-kanaal, voorspelling, kansen, bekijk MLB-playoffs online
Getty-afbeeldingen De American League Championship Series tussen de Houston Astros en Tampa...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *