iPhone 12 gekocht? Vul ze met deze 5 fantastische spellen! – Nog een ding

Vandaag is de dag dat de iPhone 12 officieel werd gelanceerd. Misschien heb je al een pre-order geplaatst en kun je binnenkort aan de slag met je spiksplinternieuwe smartphone. Zet alles gewoon over, maak wat foto’s en geniet. Maar wat moet u doen nadat u deze stappen heeft uitgevoerd? Hoe zit het met het installeren van enkele games.

Met de komst van de Apple Arcade is dat natuurlijk een fluitje van een cent. Als je er een abonnement op hebt, kun je de games zonder extra kosten binnen dat programma op de iPhone 12 zetten. Maar wat zijn de absolute aanbevelingen? Veel, maar met deze vijf, die niet allemaal binnen de Apple Arcade vallen, kom je een heel eind.

Sayonara Wild Hearts op de iPhone 12

Ben je een liefhebber van muziek gecombineerd met actie? Dan is dit een titel voor jou. Sayonara Wild Hearts is een van de beste games die je in de Apple Arcade kunt krijgen. Het is een spel waarbij je een funky soundtrack krijgt en door alle instellingen op motorfietsen scheurt. Het is belangrijk om obstakels te vermijden en je vijanden met de juiste timing te verslaan. Een game die je eigenlijk zou moeten spelen met een goede koptelefoon.

Scoor het hier

Sayonara Wild Hearts (Afbeelding: Simogo)

De getuige

Ook grotere games speel je op je iPhone 12, zoals een game als The Witness. Oorspronkelijk uitgebracht in 2016, vond de game een paar jaar later zijn weg naar het iOS-platform. Het is een spel waarbij je op een mysterieus eiland wordt afgezet en moet uitvinden wat daar aan de hand is. Terwijl je steeds meer ontdekt en begrijpt, krijg je verschillende puzzels voorgeschoteld. Echt zo’n typisch spel dat je moet ervaren om het te waarderen.

READ  Cyber ​​Monday-deals: ontvang $ 150 korting op Secretlab-stoelen en meer

Scoor het hier

De getuige (Afbeelding: Thekla Inc.)

Reis

Als je het hebt over games die je moet meemaken, dan mag Journey niet ontbreken in dat lijstje. De game is in eerste instantie uitgebracht op de PlayStation 3, maar is tegenwoordig beschikbaar op meerdere platforms en ideaal om te spelen op je iPhone 12. Het is een game waarin je niets wordt uitgelegd en je je in een soort woestijn bevindt. Het enige gevoel dat je hebt, is dat je moet reizen. En zo beweeg je richting een berg en kom je onderweg allerlei mooie dingen tegen.

Scoor het hier

Reis (Afbeelding: thatgamecompany)

Oceanhorn 2

Bovenstaande spellen moet je apart kopen en ze kosten een paar euro. Oceanhorn 2 is een ander spel dat deel uitmaakt van de Apple Arcade. En dus kun je het gratis krijgen. De game wordt vaak omschreven als een soort Zelda-achtige game, maar dan geef je de game iets te veel krediet. Toch is het een leuk avonturenspel, waarin je veel uurtjes kunt doorbrengen. En omdat het onderdeel is van Apple Arcade, kun je het gemakkelijk uitproberen op je iPhone 12.

Scoor het hier

Oceanhorn 2 (Afbeelding: Cornfox & Bros.)

Genshin Impact op de iPhone 12

Eindelijk de hit van het moment in de vorm van Genshin Impact. Dit is een gratis te spelen spel. Veel games die op die manier werken, zijn echt smerig om je van je centjes te ontdoen. Maar dit grote avontuur heeft daar minder van. Je geeft geld uit om missies sneller af te ronden of om leuke metgezellen te hebben tijdens je race. Dat zijn echt geen essentiële onderdelen, dus je kunt de game met een gerust hart op je iPhone 12 zetten.

READ  Soms vergeten jonge leiders hun eed

Scoor het hier

Genshin Impact (Afbeelding: miHoYo)

Written By
More from Aubrey Mason
Astra’s eerste poging om een ​​baan te bereiken eindigt vroeg nadat de raket halverwege de vlucht mislukt
De eerste orbitale missie voor het opstarten van raketlancering Astra eindigde zonder...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *