North-South All-Star-voetbalwedstrijd verhuist naar Mobile’s nieuwe University of South Alabama-stadion

De Alabama High School Athletic Association‘s oudste all-star-game heeft een nieuw thuis gevonden.

De 62e jaarlijkse North-South All-Star Football Classic wordt gespeeld in de Universiteit van Zuid-Alabama‘s Hancock Whitney Stadium 18 december in Mobile, zei Jamie Lee, directeur van de Alabama High School Athletic Directors & Coaches Association (AHSADCA). Het stadion met 25.000 zitplaatsen, dat dit seizoen is geopend, is de thuisbasis van de Amerikaanse Jaguars.

“We zijn dankbaar voor de stad (en provincie) Mobile, de Mobiele sportautoriteit en de University of South Alabama voor hun interesse en steun voor een van onze belangrijkste evenementen, ”zei Lee. “Verschillende steden toonden interesse in het evenement, maar Mobile sprong boven hen uit om onze student-atleten en coaches te ondersteunen. We kijken ernaar uit om de komende drie jaar met hen samen te werken. “

Het contract omvat 2020, 2021 en 2022.

Mobile was de thuisbasis van de Alabama-Mississippi All-Star Classic van 1988 tot 2010. AHSAA Executive Director Steve Savarese zei dat Mobile een geweldige ervaring creëerde voor die wedstrijden.

“Ik ben blij dat onze Noord-Zuid-game naar Mobile verhuist”, zei hij. “Ik coachte in de Alabama-Mississippi All-Star Game en zag uit de eerste hand wat een geweldige ervaring het was voor de spelers en coaches.”

De AHSADCA, opererend onder auspiciën van de AHSAA, beheert het Noord-Zuid All-Star-spel, dat bestaat uit twee 37-koppige teams van huidige senioren. Zuid heeft een 31-27-2 voorsprong in de reeks.

De Noord-Zuid-klassieker kreeg zijn start in Tuscaloosa in 1948 en werd jaarlijks gespeeld tot en met 1984. Het werd stopgezet van 1985 tot 1996 en werd in 1997 teruggebracht tijdens de AHSAA Zomerconferentie en de AHSADCA All-Star Sports Week. Het werd gespeeld in Montgomery’s Cramton Bowl van 1997 tot 2004, verhuisde daarna naar december en speelde in Troy University’s Veterans Stadium in 2004 en 2005; verhuisde naar Alabama A&M University 2007-2010 als een zomerspel; keerde in 2011 terug naar Cramton Bowl en is daar sindsdien elk jaar gespeeld.

READ  Veren spugen! De fotograaf legt de woedend uitziende boomklever vast die de indruk van Angry Birds maakt

De 61ste wedstrijd werd afgelast vanwege bezorgdheid over COVID-19 afgelopen zomer. De game wordt begin dit jaar verplaatst naar december.

Enkele van de beste middelbare scholen, hogescholen en professionele voetbalhoogtepunten van de staat hebben in de Noord-Zuid-wedstrijd gespeeld, waaronder Heisman Trophy-winnaar Pat Sullivan (1968), Auburn All-American-ontvanger Terry Beasley (1968) en Green Bay Packers-geweldige Bart Starr ( 1952). Alabama All-American linebacker en NFL All-Pro Cornelius Bennett pakten de MVP-onderscheiding in de wedstrijd van 1983. Decatur High School-teamgenoten Joe Brewer en Bobby Golden verdienden MVP-onderscheidingen in de eerste wedstrijd, gespeeld in 1948.

De aftrap is gepland voor vrijdag 18 december om 19.00 uur. WOTM TV en uitvoerend producent Vince Earley zullen de televisiespel coördineren via het AHSAA TV Network en live streamen via de NFHS-netwerk.

Written By
More from Eda Greene

De nieuwe release van Microsoft Edge Dev bevat verbeteringen in batches en downloads

Vandaag, Microsoft Vrijlating Edge Dev build 90.0.818.0. Interessant genoeg heeft het deze...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *