PlayStation-fans teleurgesteld nadat een nieuwe PS4-game werd geannuleerd

Een andere PS4-game is geannuleerd, waardoor PlayStation-fans teleurgesteld zijn. Dat hebben ontwikkelaar Monkey Moon en Black Muffin vandaag aangekondigd Nacht oproep komt niet langer naar PS4 en wordt de tweede geannuleerde PS4-game deze maand Bovenste annulering een paar weken geleden. Volgens het eerder genoemde paar komt de annulering van de PS4-poort van de game neer op een eenvoudig gebrek aan geld.

Op Twitter werd het officiële Twitter-account van de game onthuld Nacht oproep heeft niet erg goed verkocht op andere platforms. Als je dit koppelt, zijn er problemen geweest met het porten van de game, waardoor de ontwikkelaar de PS4-poort simpelweg niet kon betalen.

“Beste Playstation-spelers, het spijt ons enorm om aan te kondigen dat de PS4-versie van Nacht oproep is officieel geannuleerd “, schrijft het officiële Twitter-account van de game.” Gezien het feit dat de game niet zo goed verkocht op andere platforms en problemen die we tegenkwamen bij onze porting-partners, kunnen we niet leveren Nacht oproep op PS4. Houd er rekening mee dat we waarschijnlijk net zo teleurgesteld zijn als u. Maar we kunnen het ons gewoon niet veroorloven. “

Zoals je zou verwachten, zijn veel PlayStation-fans teleurgesteld bij het horen van het nieuws. Nacht oproep debuteerde vorig jaar en is momenteel beschikbaar op pc, Nintendo Switch, Xbox One en mobiele apparaten. Het volstaat te zeggen dat sommige PlayStation-fans al meer dan een jaar op de game anticiperen, maar helaas was het wachten voor niets.

Voor degenen die het niet weten: Nacht oproep is een simulatie en kies-je-eigen-avonturenspel waarin je als taxichauffeur in Parijs in de nachtploeg speelt met de vaardigheid om mensen open te krijgen, die je nodig hebt om de seriemoordenaar te vangen die je verliet voor dood.

Hoewel Night Call niet naar PS4 komt, zijn er nog steeds genoeg games om op de console te spelen, waaronder 234 games die momenteel te koop zijn via de nieuwe Halloween-uitverkoop van de PlayStation Store.

READ  Pokémon's Diamond en Pearl remake is geüpdatet naar versie 1.1.2
More from Madison Garrett
Huawei Watch 3 en Watch 3 Pro smartwatch
Huawei lanceert Watch Series 3 met HarmonyOS 2, 3D roterende kroon, veel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *