NotMP3 is een van de beste manieren om YouTube-video’s te downloaden op Windows 10 »OnMSFT.com

NotMP3 YouTube Video Downloader review: een van de beste video-downloaders voor Windows 10

Er zijn tal van tools die u kunnen helpen bij het downloaden van video’s als u auteursrechtwetten heeft en van plan bent de video’s voor het juiste doel te gebruiken. Meestal kun je online video’s downloaden met tools zoals YouTubetoMp4.org, maar er is ook een speciaal programma dat bekend staat als NotMP3 op Windows 10. Het is een van de beste videodownloaders op Windows 10.

Of je nu van videoproductie houdt of gewoon van iemand houdt die graag offline versies van YouTube-clips heeft om voor later op te slaan, een van de dingen die je misschien wilt doen, is het downloaden van YouTube-video’s. Natuurlijk moet u het auteursrecht respecteren. Het is het beste om de internetwetten te respecteren, niet het intellectuele eigendom van anderen te stelen en gewoon video’s te downloaden om ze als de uwe te claimen of ze elders te uploaden.

Nu afgewezen, er zijn veel tools die u kunnen helpen bij het downloaden van de video’s als u ze voor het juiste doel gebruikt. Meestal kun je online gaan om de video’s te downloaden met tools zoals YouTubetoMp4.org, Maar er is ook een speciaal programma dat bekend staat als NotMP3 op Windows 10 Kan helpen.

Ik kreeg onlangs advies in mijn inbox over de tool, en ik heb het geprobeerd. Dit is waarom het een van de beste manieren is om YouTube-video’s te downloaden op Windows 10.

Kenmerken

Wat NotMP3 geweldig maakt, is de lijst met functies. In tegenstelling tot andere videoconverters die opdringerig kunnen zijn, is deze erg licht van gewicht. Om het te gebruiken, hoef je alleen maar de YouTube-URL te kopiëren en te plakken, het videoformaat te kiezen en op downloaden te klikken.

READ  Call of Duty: Warzone komt mogelijk naar mobiel, stelt Activision-vacatures voor

Er zijn geen advertenties, geen abonnement of betaling vereist, geen snelheidslimieten en geen taaklimieten. De ontwikkelaars beweren ook dat de app regelmatig wordt bijgewerkt, zodat deze regelmatig nieuwe functies krijgt. Maar nogmaals, we herinneren u eraan om de tool naar eigen goeddunken te gebruiken en deze niet te gebruiken om copyrightwetten te overtreden.

Ervaring

Geen mp3

Sinds ik achter de OnPodcast-productie sta, is deze tool geweldig voor mij geweest. Meestal probeer ik B-roll tussen OnPodcasts op te nemen, om het programma interessant te houden. Om dit te doen, moet ik video’s downloaden van YouTube, vooral van Microsoft en andere officiële bronnen. (Ik zorg er altijd voor dat ik de video’s toeschrijf, en je moet ook auteursrechtkwesties vermijden.)

Voor NotMP3 gebruikte ik een online tool, maar een speciale app op Windows is erg handig, omdat ik geen nieuw tabblad hoef te openen of een webpagina hoef te bezoeken. Ik kopieer de link gewoon rechtstreeks van YouTube en plak deze in de app. Vervolgens krijg ik een lijst met resoluties waaruit ik kan kiezen, plus de mogelijkheid om een ​​mp3-bestand te downloaden. Het helpt echt mijn bewerkingsproces te versnellen. In feite werkt de tool ook voor video’s die zijn ingesloten of ingesloten in tweets. Er is ook ondersteuning voor het batchgewijs downloaden en downloaden van volledige YouTube-afspeellijsten.

Net zoals de ontwikkelaar opmerkt op hun webpagina, is NotMP3 echt eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Ik heb contact opgenomen met de ontwikkelaar voor een interviewaanbieding en ik zal dit bericht bijwerken wanneer we een reactie ontvangen. Ik kijk er naar uit om zijn gedachten te horen.

READ  Apple iOS 14.4 voor iPhone en iPad: downloaden

Andere tools

Zoals ik al eerder zei, is NotMP3 niet de enige tool voor Windows 10 die kan worden gebruikt om YouTube-video’s te downloaden. Er is veel waaruit u kunt kiezen. We raden aan om te controleren Deze Microsoft Store-app Dat kan je helpen, maar houd er rekening mee dat de beoordelingen aangeven dat het een geslaagde of ontbrekende ervaring kan zijn. Er is ook Dvdvideosoft, Ook, wat niet zo licht of eenvoudig is als NotMP3. Natuurlijk zijn er ook veel andere apps, maar u moet er altijd rekening mee houden dat sommige apps oppervlakkig kunnen zijn en uw computer kunnen beschadigen.

Deel dit bericht:

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *