Dag van het hoepelspel: Nebraska vs. Pennsylvania

Nebraska Cornhuskers (5–15, 1–12) versus Pennsylvania Nitany Lyons (4–11, 7–12)

Dinsdag 23 februari 2021 – 19:00 uur Central Time

Pinnacle Bank Arena

TV: BTN

Radio: onthoud het Sports Network

Internet: FOX Sports-app

1. Beginners moeten klimmen

Zoveel als spelers als Thorir Thorbjarnarson, Shamiel Stevenson en Yvan Ouedraogo allemaal het beste van dit seizoen presteren tegen Purdue, kan Nebraska niet op de bank rekenen om wedstrijden te winnen.

Husker reserveert 37 punten van de 58 in het verlies voor Boilermakers, terwijl de vijf uitgangspunten – die het grootste deel van het jaar dragen – slechts 21 op 9 van de 27 punten behaalden met zeven omzetten.

Geen enkele schrijver heeft een plus / min-rating hoger dan -10 gepubliceerd, met de slechtste cijfers van de grote spelers Lat Maine (-27), Teddy Allen (-26) en Dalano Pantone (-26).

Eerstejaarsstudenten produceerden 43 van de 62 punten voor NU in hun enige Big Ten-overwinning op de eerste bijeenkomst in Pennsylvania, en ze zullen zo goed, zo niet beter moeten zijn om die score vanavond te dupliceren.

2. Ga door met fotograferen vanaf 3 punten

De aanval in Nebraska was de afgelopen paar reizen zwaar, maar een gebied dat de sprong maakte, was het driepuntsschot.

Na 11 hattricks te hebben gescoord in hun tweede nederlaag in Maryland, keerde Haskers terug en scoorde zaterdag negen doelpunten tegen Bordeaux.

Ze haalden gemiddeld negen driepunters met een gemiddelde van 38,6 procent over de afgelopen vier wedstrijden, en dat maakte ze in die periode in ieder geval competitief.

Kobe Webster was een groot deel van die rally, met een gemiddelde van 2,3 per wedstrijd bij 39,1 schoten van achter de boog over de afgelopen vier wedstrijden.

READ  Abhishek Singhvi over het telefoontje van Sachin Pilot

Als NU met deze snelheid continu vanuit de oceaan kan schieten, heeft het een kans.

3. Wees effectief met de bal

Als het gaat om de herziene bekwaamheidsclassificaties van KenPom.com (aantal gescoorde of toegestane punten per 100 eigendommen), behoort Penn State tot de beste staten aan beide uiteinden van de verdieping.

Vanavond staat Nittany Lions nationaal op de 25e plaats wat betreft aangepaste aanvalsvaardigheid (113,4) en 56e in verdediging (95,8). Ze staan ​​ook op de 51e plaats in termen van circulatieratio (16,5).

Terwijl Nebraska een van zijn meest efficiënte aanvalsprestaties van het seizoen scoorde tijdens zijn eerste ontmoeting met Pennsylvania met 19 assists in 27 opgemaakte baskets, maakte het ook 16 beurten, wat leidde tot 15 PSU-punten.

De mummie is op hun best als ze de bal beschermen en zich concentreren op het uitvoeren van eenvoudige spelletjes. Deze factoren zullen cruciaal zijn voor een nieuwe overwinning vanavond.

Nebraska (+7,5) 76, Pennsylvania 74

Robin-seizoensrecord: 17-3

Verspreiding: 10-10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *