NTA JNU Niet-Onderwijzend Personeel Resultaat 2023 is bekend; Directe downloadlink hier

NTA JNU Niet-Onderwijzend Personeel Resultaat 2023 is bekend;  Directe downloadlink hier

Nationaal testbureau (NTA) over de wervingsresultaten van meer dan 300 niet-onderwijsvacatures in verschillende functies aan de Jawaharlal Nehru Universiteit. Kandidaten die aan de vaardigheidstest hebben deelgenomen, kunnen hun resultaten downloaden op de officiële website recruitment.nta.nic.in.

de NTA JNU niet-onderwijsexamen De test werd gehouden op 26 april, 29 mei en 2 juni voor 17 verschillende posten en de vaardigheidstest voor kandidaten op de shortlist vond plaats op 19 september. de JNU Wervingsactie voor niet-onderwijzend personeel Er zijn in totaal 388 vacatures in 40 verschillende posten op de loonniveaus van groep A, B en C. Dit omvat 106 assistent-posities op instapniveau, 79 multi-tasking staff (MTS), 22 stenografen, 49 voedselassistenten, 22 technische supervisors en anderen.

“Het resultaat en de nominatie van kandidaten zijn strikt voorlopig en zijn onderworpen aan documentverificatie en andere geschiktheidscriteria zoals vermeld in het informatieboekje. 3. De Universiteit (JNU) wordt geadviseerd aanstellingsbrieven uit te geven na de nodige verificatie en het voldoen aan de geschiktheidscriteria door de kandidaten”, aldus de officiële kennisgeving.

Hier vindt u de NTA JNU-resultatenmelding voor niet-onderwijzend personeel.

Stappen om NTA JNU Resultaat 2023 te downloaden

  1. Bezoek de officiële website recruitment.nta.nic.in
  2. Ga naar “JNU Niet-onderwijsgevende rekruteringstest 2023”
  3. Klik op de link naar het eindresultaat
  4. Kies de baan waarop je solliciteert
  5. Het resultaat van het geselecteerde bericht verschijnt op het scherm
  6. Download de afdruk en neem deze mee voor toekomstig gebruik

Directe link om NTA JNU Assistant Result 2023 te downloaden. Directe link om NTA JNU Jr Assistant Result 2023 te downloaden.

Voor meer informatie wordt kandidaten geadviseerd de officiële website te bezoeken hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *