Elke Assassin’s Creed-game wordt gerangschikt van slechtste naar beste

Elke Assassin’s Creed-game wordt gerangschikt van slechtste naar beste

Hoewel hij nu offline is, Broers Het was de eerste game in de serie die online multiplayer-gameplay met unieke kat-en-muis-gameplay bood. Dat is nooit zo geweest Plicht In termen van populariteit was het goed gemaakt en trok het in de loop der jaren een kleine maar toegewijde gemeenschap aan. Creëer deze situatie in de toekomst opnieuw Doctrinaire moordenaar Het spel zal zeker welkom zijn.

7. Assassin’s Creed Mirage

in sommige opzichten, Assassin’s Creed Mirage Verrassend genoeg ligt dit dicht bij de hierboven genoemde hypothese Doctrinaire moordenaar remake. Hoewel het geen dode letter is van het originele deel in deze franchise, keert het wel terug naar de ‘kern’. conditionering Ervaar door je te concentreren op parkour-bewegingen, stealth-takedowns en het uitvoeren van eenvoudige zijmissies die de hoofdervaring niet in de weg staan. Door de formule terug te brengen tot de basiscomponenten (met enkele wendingen), Luchtspiegeling Het herontdekt wat het in de eerste plaats zo leuk maakte.

Helaas heeft de game niet zoveel te bieden als de beste inzendingen in de serie. De kortere looptijd (ongeveer 15-25 uur) kan voor sommigen echter een gelijkspel zijn Luchtspiegeling Het probeert niet echt zijn eigen nieuwe weg in te slaan en probeert niet eens de reikwijdte van games als dit te evenaren Zwarte vlag. Als zodanig kan het soms aanvoelen als een speelbaar proof of concept dat goed genoeg is uitgevoerd om een ​​vervolg te rechtvaardigen. -Matthew Baird

6. Assassin’s Creed-eenheid

Assassin’s Creed-eenheid Het werd terecht aangevallen door zowel recensenten als spelers vanwege een groot aantal technische problemen bij de lancering. Als we de eerste release van eenzaamheid, zou gemakkelijk onderaan de lijst staan. Maar het punt is: als je er nu naar teruggaat, zullen die problemen allang voorbij zijn. Wat overblijft is een verbluffende herschepping van Parijs tijdens de Franse Revolutie, met een van de grootste en meest gedetailleerde menigten in welk spel dan ook.

READ  Het aquarium aankondigen en spelen om te wisselen

De enige kritiek voor eenzaamheid Dit is nog steeds relevant omdat het waarschijnlijk erg op elkaar lijkt Assassin’s Creed IIHelemaal tot aan de hoofdpersoon, Arno. Is dit dan weer een slechte zaak? Ja, er zijn overeenkomsten, maar het ziet er beter uit, speelt soepeler en voegt ook online coöp toe aan de mix. Als slechte recensies u afwijzen eenzaamheid In 2014 is het de moeite waard om nu eens te bekijken.

5. De oorsprong van Assassin’s Creed

Met een geheel nieuw vechtsysteem, rollenspelmechanismen en meer open missies, Assassin’s Creed-oorsprong Het was een welkome heruitvinding van de franchise die de boel opschudde zonder veel van de dingen die fans leuk vonden aan de serie weg te nemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *