Nu downloaden: beveiligingsupdate voor iPhone, iPad, Mac en Watch

Apple heeft gisteren iOS 14.4.1, iPadOS 14.4.1, macOS Big Sur 11.2.3 en watchOS 7.3.2 uitgebracht voor iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Dit zijn kleine, maar belangrijke updates: ze lossen een beveiligingsprobleem op.

wat is er nieuw?

Updates bevatten geen nieuwe functies – daarvoor moeten we wachten op iOS 14.5 en macOS Big Sur 11.3. Deze updates lossen echter een belangrijk beveiligingsprobleem op, aangezien hackers schadelijke code op uw apparaat kunnen uitvoeren. Het probleem was behoorlijk vreselijk en Apple heeft geen bèta uitgebracht – de update werd meteen uitgebracht zonder enige test. Apple raadt alle gebruikers aan om updates zo snel mogelijk te downloaden. Doe dit zo.

Download macOS Big Sur 11.2.3

Open de app Systeemvoorkeuren op uw Mac en klik op Software-update. Klik op “Nu bijwerken” en doorloop de stappen om de update te downloaden en te installeren.

Download iOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1

Open op een iPhone of iPad de app “Instellingen” en ga naar “Algemeen> Software-update”. Klik hier op “Downloaden en installeren” en volg de stappen op het scherm. Zorg ervoor dat u bent verbonden met wifi en dat uw batterij voldoende is opgeladen, of dat uw iPhone of iPad is aangesloten op een stopcontact.

WatchOS 7.3.2 downloaden

Open de Instellingen-app op Apple Watch. U vindt de update via Algemeen> Software-update. Volg de instructies op het scherm om bij te werken en te installeren. U kunt ook updaten via de iPhone. Ga hiervoor in de Watch-app naar het tabblad My Watch. Klik op Algemeen> Software-update> Downloaden en installeren.

READ  LastPass Limited Password Sync is gratis, wat nu?

Tijdens het downloaden moet uw Apple Watch op de oplader staan ​​en voor minimaal 50 procent zijn opgeladen. De iPhone moet in de buurt zijn en verbonden zijn met wifi.

Apple News Weekly in uw mail

Wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen!

Helaas is uw registratie niet gelukt. Probeer het later nog eens.

More from Madison Garrett

Rick and Morty debuteert met nieuwe PlayStation 5-promotie

Adult Swim en Sony werken samen voor een nieuwe PlayStation 5-promog Rick...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *