Nu heeft iFixit originele reserveonderdelen voor Google Pixels, van 2 tot 6 Pro

In april, Google aankondigen Ze is van plan om zich aan te sluiten bij de groeiende lijst van technologiebedrijven die met iFixit werken. Repair Ovens distribueert onderdelen en gereedschappen aan mensen die geïnteresseerd zijn in doe-het-zelf reparaties aan elektronica, en vanaf vandaag, iFixit-winkel biedt originele reserveonderdelen van Google Voor een aantal Pixel-telefoons.

Je kunt bestellen wat je nodig hebt om alles te repareren, van de Pixel 2 tot de nieuwste Pixel 6 en Pixel 6 Pro, samen met hun installatietools en stapsgewijze handleidingen om je door het proces te leiden. (Aftermarket-onderdelen zijn ook beschikbaar als u op zoek bent naar een OG Pixel of Nexus.)

iFixit-reparatiesets voor Google Pixel 6 Pro en Pixel 5A
Foto: iFixit

Als je nu een gebarsten scherm of een kapotte oplaadpoort hebt, zijn je keuzes niet beperkt tot het vinden van een reparatiewerkplaats of het in de prullenbak gooien van het apparaat. iFixit heeft allerlei reparatiesetsEn hoewel ze duurder worden voor nieuwere apparaten – het scherm van de Pixel 6 Pro vervangen door een nieuw, origineel kost $ 199,99 per set – variëren ze sterk, vooral afhankelijk van de leeftijd. Goedkopere onderdelen voor oudere hardware zouden ervoor moeten zorgen dat deze telefoons levensvatbaar blijven, zolang u zich prettig voelt bij het ondersteunen van de Android-software-update die ze ontvangen.

De distributieovereenkomsten voor onderdelen en gereedschappen van iFixit omvatten al bedrijven zoals: MicrosoftEn de HTCook al Stoomoppervlak in de klep. Er is ook Partnerschap met Samsung in de businessEn hoewel we daar moeten wachten op meer details, lijkt het onwaarschijnlijk dat dit nodig is Levering van 79 lbs pakket.

READ  De Galaxy S21 Ultra 5G ondersteunt S Pen, maar er zit een addertje onder het gras
Written By
More from Lesley Curry
De meest verwachte motorsportgame om naar uit te kijken in 2022 RaceFans
Als het gaat om de wereld van virtuele autosport, wordt 2022 een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *