NVIDIA GeForce Now voor Xbox PC Game Show, Call of Duty keert terug naar Cloud Streaming Service

NVIDIA GeForce Now voor Xbox PC Game Show, Call of Duty keert terug naar Cloud Streaming Service

XBOX PC-GAMES NU OP GeForce

NVIDIA GeForce NOW ondersteunt mogelijk binnenkort de Microsoft Xbox pc-gamebibliotheek.

Microsoft heeft vandaag tijdens een persconferentie die werd bijgewoond door The Verge bevestigd dat het de Xbox PC-gamebibliotheek naar NVIDIA GeForce Now heeft gebracht. Dit is een cloudgame-streamingservice die echt een bredere bibliotheek zou kunnen gebruiken om meer gamers aan te trekken.

De conferentie vindt plaats in Brussel, slechts enkele uren nadat Microsoft heeft bevestigd dat het een bindende 10-jarige overeenkomst met Nintendo heeft getekend die Call of Duty-games naar zijn platform zal brengen. De deal met Nintendo en de overeenkomst met NVIDIA is een grote stap van Microsoft om toezichthouders te beïnvloeden die tegen de overname van Activision Blizzard door Microsoft zijn.

NVIDIA GeForce NOW biedt momenteel een gratis laag aan die gamers toegang geeft tot sessies van een uur waarin ze elk van de ondersteunde games kunnen spelen. Gecombineerd met de Xbox PC-bibliotheek en optionele Game Pass, zal de cloudservice van NVIDIA zeker veel aandacht krijgen.

Microsoft heeft bevestigd dat alle Xbox-games die op pc kunnen worden gespeeld, beschikbaar zullen zijn op GeForce NOW. Misschien wel het grootste nieuws is dat deze deal de Call of Duty-franchise terugbrengt naar de GeForce NOW-service sinds deze in 2020 werd verwijderd. Indien goedgekeurd, zou de deal de COD-serie naar meer dan 150 miljoen spelers brengen.

READ  Uitleg van Diablo 4 bètacode 316719 en hoe de fout te verhelpen

bron: de randEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *