Nvidia RTX 4090 Ti GPU zou 160 fps-controle bereiken bij 4K

Gefluister over de prestaties van de vermeende Nvidia RTX 4090 Ti circuleert online en het lijkt erop dat de “eerste in-game score” voor de volgende generatie GPU is gearriveerd. Nieuwe lekken suggereren dat de volgende beste grafische kaart van het groene team gamecontrole kan uitvoeren op 4K 160fps met ray tracing en DLSS ingeschakeld, terwijl een zeer schokkerige koeler vereist is.

op Twitter, XpeaGPU beweert nvidia RTX 4090 Ti Het kan meer dan 160 frames per seconde bereiken in de bedieningsmodus met instellingen ingesteld op Ultra. Volgens interne bronnen gebruikte de “volledige AD102” GPU een “high-powered pull”, maar de leaker waarschuwt dat ze niet zeker weten of dat overklokken betekent. Het lek mist ook een gaming-testbankspecificatie, waardoor het moeilijk is om de prestaties van de kaart te vergelijken met de huidige generatie opties zoals de RTX 3090 Ti.

Afgezien van standaard weglatingen, duiken er al prestatievergelijkingen op op internet. RTX 3090 Ti-benchmarks gedeeld door Wccftech-schrijver Hassan Mojtaba Daarin staat dat de RTX 4090 Ti in theorie twee keer zo snel is. Kopite7kimi nam ook deel aan het gesprek en beweerde dat de GPU een “800W-monster” is.

tevens de Kopite7kimi AD102 zegt: “De PCB is erg klein, maar de radiator is erg omvangrijk.” Dit ondersteunt tot op zekere hoogte de eerder gelekte 3D-weergaven van een ontwerp dat we beschreven als “mock”.

RTX 4090 Ti AD102 GPU-geruchten

We raden aan om de nieuwste RTX 4000-lekken met een extra korreltje zout te dumpen, omdat de benchmarks voor de RTX 4090 Ti Control in kwestie enigszins vaag zijn. Er is momenteel geen woord over of de volvette AD102 SKU ooit een echt product zal worden, en Nvidia heeft officieel nog geen specificaties van de volgende generatie bevestigd.

READ  Batman, Gandalf en Shaggy kunnen vechten in een spel in Smash Bros-stijl

De Nvidia RTX 4090 wordt echter in oktober verwacht, dus we zullen waarschijnlijk meer horen over een verbeterde versie nadat deze is uitgebracht. Er is al reden om aan te nemen dat hij dubbele RTX 3090-prestaties zal bieden, wat betekent dat de Ti-variant de lat voor een gaming-pc nog hoger kan leggen.

Written By
More from Max Mcgee
Genshin Impact 3.4-lekken onthullen een Onikabuto-vechtevenement en een nieuwe baas
De recente Genshin Impact-lekken geven een kleine preview van de aankomende line-ups...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *