Octopath Traveler Prequel Mobile Game’s Trailer Previews Wealth Story – Nieuws

Game wordt op 28 oktober in Japan gelanceerd op iOS en Android


Square Enix begon met het streamen van een trailer van het hoofdverhaal voor Octopaatreiziger Tairiku no Hasha (Octopath Traveler: Ruler of the Continent), een smartphone-RPG die voorafgaat aan zijn Octopatenreiziger game, op maandag. De game zal drie verhalen bevatten die zijn gericht op degenen die rijkdom, macht en roem hebben verworven. De video geeft een voorproefje van de verhaallijn die verband houdt met de hebzuchtige heks Helminia, die rijkdom heeft verworven.


De game wordt op 28 oktober in Japan gelanceerd voor iOS- en Android-apparaten.

De game speelt zich af op hetzelfde Orsterra-continent als de originele game, maar speelt zich een paar jaar voor het begin van het verhaal af. Net als de originele game zal de nieuwe smartphone-game pixelart-sprites hebben in combinatie met een 3D-omgeving, en spelers kunnen groepen van maximaal acht personages vormen en deze besturen via een menugestuurd vechtsysteem. Spelers kunnen ook praten met dorpelingen en andere personages wanneer ze in het veld zijn.

Square Enix kondigde in november 2019 aan dat de game werd uitgesteld van 2019 naar 2020. Producent van de game Yuki Yokoyama merkte in november op dat versie 1.0.0 van de game bijna voltooid was. De game is gratis te spelen met optionele in-game aankopen voor items.

De originele game is in juli 2018 wereldwijd verscheept voor de Nintendo Schakelaar. De game werd vervolgens op pc gelanceerd via Stoom in juni 2019 en op Stadia in april. Hetzelfde team dat het Bravely Default spel werkte Aan Octopatenreiziger.

Aan het begin van het spel kiezen spelers een van de personages om te volgen, maar kunnen onderweg de anderen ontmoeten. Spelers kunnen gerekruteerde personages ruilen voor hun gezelschap van vier in tavernes. Alle verhalen zijn toegankelijk via één playthrough. Elk van de hoofdpersonages heeft een andere padactie die in het veld kan worden gebruikt. Olberic kan bijvoorbeeld andere personages uitdagen voor duels, terwijl Ophilia NPC’s kan begeleiden naar waar ze heen moeten. Elk personage heeft ook een uniek talent dat in de strijd kan worden gebruikt.

READ  Waar wordt mijn Amazon Music gedownload?

Square Enix hintte ook in maart 2019 over een nieuwe consolegame in de serie.

Bron: Square Enix‘s YouTube kanaal via Gematsu


Written By
More from Eda Greene
Coal India Recruitment 2021: solliciteer hier voor 1086 bewakerbanen Download het formulier hier
New Delhi: Eastern Coalfields Limited, een dochteronderneming van Coal India Limited, heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *