Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition debuteert in november op Xbox

We weten al een tijdje dat de vorige PlayStation-exclusive Oddworld: Soulstorm Het zou naar Xbox komen, en nu weten we dat het eraan komt eind november In een speciale “Enhanced Edition” voor Xbox One, Series X en Series S.

Deze release (ook op weg naar de Epic Games Store, PS4 en PS5) zal “verbeterde gameplay-mechanica en actiecode” hebben ten opzichte van de oorspronkelijke lancering, evenals alle eerder uitgebrachte updates.

Wat betreft de prijzen, de game zal in digitale vorm beschikbaar zijn voor $ 39,99 Bij de lancering, met Day One Edition (fysiek) te koop bij € 49,99, En een speciale Collector Edition verkrijgbaar bij $ 149,99. De laatste omvat een exclusieve gegraveerde metalen behuizing, een 9-inch Abby-beeldje, een kunstboek van 160 pagina’s, drie kunstafdrukken, een sleutelhanger van een mijnbouwbedrijf, tatoeages en tribale stickers.

(De Day One-editie wordt ook geleverd met een exclusieve gegraveerde metalen behuizing.)

Xbox Series X/S, Xbox One Collector Edition en Day One Edition fysieke edities van Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition Het is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order. Pre-order een of beide edities bij deelnemende retailers en je krijgt ook toegang tot de originele soundtrack en het digitale kunstboek van de game. “

Oddworld: Soulstorm Het is het evolutionaire verhaal van de revolutie. Verken een enorme filmische reikwijdte en 2,9D-omgevingen vol adembenemende beelden. Verzamel voorraden, maak wapens, bewapen je volgers, los puzzels op en leer Abby’s ware lot kennen terwijl je alle 1.000 volgers veilig de vrijheid brengt. Falen betekent de vernietiging van zijn hele ras.”

Oddworld: Enhanced Edition Soulstorm Xbox Enhanced Edition

Geïnteresseerd om in november Oddworld: Soulstorm voor Xbox op te halen? Vertel het ons hieronder.

READ  Xbox: Waarom je deze gratis games moet downloaden voordat je met Gold speelt | Spellen | amusement
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox One krijgt nieuwe Star Wars-controller
Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S krijgen een nieuwe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *