Pokémon Unite Halloween bevat skins voor hebzucht en feestdagen

pokemon verenigt zich Klaar om het angstaanjagende te vieren, net als de rest van ons. Terwijl het evenement loopt van 20 oktober tot 10 november, kunnen fans eraan deelnemen Pokemon Autisme En pak wat ghoul skins en Kostuums voor hun Pokemon Het eerste Halloween-gamefestival. Met name Gridnet, de eekhoorn-Pokémon zal worden toegevoegd Groeiende lijst met games.

Terwijl we ons concentreren op de fijnere details van het Halloween-festival, De nieuwe evenementtrailer Geeft een scala aan skins en effecten weer. Eerst zien we het plein bedekt met pompoenen die naar Pokemon zijn uitgehouwen, en er zijn verschillende bewegingen die gepaard gaan met nieuwe pompoeneffecten. Het is niet duidelijk of dit speciale effecten zijn voor het festival zelf, of dat ze het hele jaar door zullen spelen terwijl ze Halloween-skins dragen – sommige skins zeggen dat ze met speciale effecten komen, dus het heeft waarschijnlijk te maken met de kostuums zelf.

Leersoorten variëren van spookachtig, tot professioneel, tot koel van toon. We zien Lucario in een Zorro-achtige outfit, Blastoise verschijnt in zijn coole brandweerkleding en Charizard krijgt een eenvoudige gebreide muts en sjaal – hij heeft niet veel hulp nodig om warm te blijven. Er zijn ook verschillende andere skins, waaronder Slowbro in een jasje en meer. Natuurlijk zijn er ook Halloween-achtige manieren om je coach en profiel aan te passen.

We zien Greedent slechts even en het is momenteel onduidelijk of de nieuwe Pokémon op 20 oktober of later in het evenement in de game zal verschijnen. We zien dat hij een soort van zaadspugend vermogen gebruikt, de bessen eet voordat hij springt en veel schade aanricht in het gebied.

READ  PlayStation-fans teleurgesteld nadat een nieuwe PS4-game werd geannuleerd

Fans zullen meer te weten komen en nieuwe spookachtige en intieme festivalgeheimen ontdekken wanneer het evenement op 20 oktober van start gaat.

More from Madison Garrett
Microsoft vertelde werknemers dat het van plan is om Game Pass naar iPhone en iPad te brengen
Microsoft heeft vorige maand officieel een belangrijke functie toegevoegd aan Game Pass,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *