Officiële Google Pixel 8 (Pro)-achtergronden

Officiële Google Pixel 8 (Pro)-achtergronden

En met de officiële wallpapers voor de Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro geef je jouw smartphone ook een nieuw uiterlijk. Wallpapers kunnen via dit artikel worden gedownload.

Lees meer na de aankondiging.

Download Google Pixel 8 (Pro)-achtergronden.

De Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn officieel aangekondigd en zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in Nederland. Uiteraard worden nieuwe Google-telefoons ook geleverd met nieuwe wallpapers. Nu kun je hem ook op je smartphone gebruiken, dankzij de website Robotlichaam Deel ze allemaal.

De officiële wallpapers voor de Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn geüpload In deze Google Drive-map. De wallpapers hebben een hoge resolutie van 3291 x 2957 pixels, waardoor ze er op elk smartphonescherm scherp uitzien. Er zijn in totaal 16 wallpapers, je kunt er hierboven een aantal bekijken.

Alles over Google Pixel 8 (Pro)

De Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn de opvolgers van de Pixel 7 en Pixel 7 Pro van vorig jaar. De smartphones hebben een snellere Tensor G3-processor, heldere displays, verbeterde camera’s en een herzien ontwerp. Zo valt de Pixel 8 op door zijn compacte behuizing.

Ook zijn de telefoons duurder dan hun voorgangers. De adviesprijs voor de Pixel 8 bedraagt ​​€ 799, terwijl de Pixel 8 Pro € 1.099 kost. Dit is 150 en 200 euro meer dan respectievelijk de Pixel 7 en 7 Pro van vorig jaar.

→ Google Pixel 8 (Pro) preview: dit zijn de beste, meest betaalbare Pixels

Uiteraard hebben nieuwe Google-smartphones veel verbeteringen. Dit betekent dat ze minimaal zeven jaar lang worden voorzien van Android-updates. We zullen dit in meer detail bespreken in de uitgebreide recensies die binnenkort verschijnen.

READ  Hoe de nieuwste versie van iOS te installeren

Houd Android Planet dus goed in de gaten. Wij zullen met je praten Onze app En een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen. Volg ons ook Google Nieuws, Facebook, Instagram En X (voorheen Twitter).

Lees meer over de Google Pixel 8:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *