iPhone 15 Pro Max-update: Apple pusht nieuwe iOS 17-download om hotphones te repareren

iPhone 15 Pro Max-update: Apple pusht nieuwe iOS 17-download om hotphones te repareren

Apple heeft eindelijk een update voor de nieuwe iPhone 15 uitgebracht die moet voorkomen dat deze heet wordt.

De afgelopen dagen meldden enkele bezitters van de nieuwe iPhone 15-modellen, evenals de Pro en Max, dat de toestellen warmer aanvoelen dan verwacht. Dit heeft tot bezorgdheid geleid dat het nieuwe ontwerp en de gebruikte materialen in de iPhone 15 ervoor zorgen dat deze op alarmerende wijze oververhit raakt.

Maar vorige week verbrak Apple zijn stilzwijgen over deze kwestie. Ze zei dat veel nieuwe iPhones om normale redenen warm kunnen worden, bijvoorbeeld omdat ze zichzelf aan het configureren zijn, maar ook vanwege een storing in de nieuwe systeemsoftware.

“We hebben ook een bug in iOS 17 gevonden die sommige gebruikers treft en die in een software-update zal worden verholpen”, aldus het bedrijf in een verklaring. Forbes. “Een ander probleem betreft enkele recente updates van apps van derden die ervoor zorgen dat het systeem overbelast raakt. We werken samen met deze app-ontwikkelaars aan oplossingen die in de maak zijn.”

Naast de bevestiging dat het probleem kan worden opgelost met een nieuwe update, zei Apple dat dit de prestaties niet zal verminderen. Eerdere berichten dat het probleem zou kunnen worden opgelost met een nieuwe versie van iOS 17 leidden tot zorgen dat dit zou kunnen leiden tot een langzamere verwerking in een poging lagere temperaturen te bereiken.

READ  XAT 2023 Entry Pass release vandaag op xatonline.in- Download stappen hier | Indiaas nieuws

En nu is die update eindelijk gearriveerd, in de vorm van iOS 17.0.3. Het is nu beschikbaar en kan zoals gewoonlijk worden gedownload via de app Instellingen.

De nieuwe update biedt ook oplossingen voor beveiligingsbugs die hackers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de telefoon. Er wordt aangenomen dat één ervan al ‘actief wordt uitgebuit’, wat betekent dat de update een hotfix is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *