Offroad-racegame MudRunner Mobile krijgt nieuwe DLC | Lidwoord

MudRunner Mobile, de game van Sabre Interactive en Focus Home Interactive waarin je terreinwagens door extreme omstandigheden bestuurt, krijgt een nieuwe DLC in een contentupdate voor iOS- en Android-apparaten.

De nieuwe content, genaamd de Old-Timers DLC, introduceert meer veeleisende missies die zich afspelen in de verraderlijke wildernis, aangedreven door zijn verbluffende physics-engine, met een realistisch meeslepend offroad-systeem dat de game populair maakte op pc en consoles. Het bevat een nieuwe kaart en twee add-ons.

De nieuwe map heet Rocky Hills, ontworpen om de beheersing van je pick-up truck op de proef te stellen. Op deze kaart zijn er geen garages voor een extra uitdaging. De twee add-ons omvatten een geladen houtkar en een verkenner, wat betekent dat je nieuwe offroad-opties hebt om door de wildernis te dwalen.

Met de release van de Old-Timers DLC is er ook een nieuw pakket van vier, genaamd de Wild Collection-bundel, te koop met alle betaalde downloadbare content voor MudRunner Mobile tot nu toe. Deze collectie omvat Old-Timers, The Valley, The Ridge en de uitbreiding van American Wilds. Als extra bonus bespaart u 15% door de bundel te kopen in plaats van ze allemaal afzonderlijk te kopen.

De Old-Timers DLC en de Wild Collection-bundel zijn nu beide verkrijgbaar in de in-game winkel van MudRunner Mobile. Als je zelf in de modder wilt blijven steken, kun je MudRunner Mobile spelen door het te downloaden van het iOS App Store of Google Play voor Android. Het is een premium-titel die £ 5,99 kost.

READ  De IBPS 2021-toegangskaart is uitgegeven voor veel publicaties op ibps.in, download hier de link

Lees onze lijst met de beste racegames die je op je iPhone- of iPad-apparaten kunt spelen.

Written By
More from Eda Greene

Next Generation staat op nummer 1 op Google Play in Taiwan en Hong Kong, gevolgd door Apple App Store Nasdaq: GRVY

Seoul, Zuid-Korea, 12 november 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *