Ohio State football vs. Rutgers: Game Time Decisions voor Buckeyes ‘nachtwedstrijd tegen Scarlet Knights

COLUMBUS, Ohio – Ohio State football dreigt zaterdag niet te verliezen van Rutgers, maar dat betekent niet dat er niet nog dingen zijn om aan te werken.

Het zou de verwachting moeten zijn voor de rest van het seizoen dat de Buckeyes wedstrijden zullen beslissen met ten minste twee touchdowns, en dat zou een onderbieding kunnen zijn. Dit is een team dat de laatste vijf wedstrijden van het reguliere seizoen gebruikt om zijn sterke punten te perfectioneren en zijn tekortkomingen te verbeteren ter voorbereiding op de College Football Playoff.

Kan de secundaire een verklaring afleggen?

Shaun Wade ontdekte wat het betekent om een ​​nummer 1 cornerback te zijn in de 38-25 overwinning op Penn State. Jahan Dotson maakte een aantal geweldige vangsten op de veteraan, en ineens, mensen begonnen zich af te vragen of hij goed genoeg was om buiten te spelen. Maar met Wade komt het wel goed, verzekerde defensieve coördinator Kerry Coombs. Soms maakten goede spelers goede plays, en daar kun je niets aan doen.

“Ik sprak met Shaun en Sevyn (Banks) over hoe ik net klaar was met het doorbrengen van twee jaar in de competitie waar ze ballen op ons vingen,” Zei Coombs dinsdag. “Dat gebeurt. Ze hebben goede spelers, en goede spelers spelen goed. “

Rutgers heeft geen speler die kan doen wat Dotson deed. In zes wedstrijden hebben de Buckeyes de Scarlet Knights drie keer onder de 100 meter gehouden en dat zou een indrukwekkende prestatie zijn op zaterdag.

Dat betekent geen grote plays, en dat is waar deze verdediging trots op was in 2019.

READ  Mount en Blade 2 krijgen behoorlijke opstanden

Zal Brendon White de beste veiligheid zijn?

Als White had besloten om niet over te stappen na het seizoen 2019, is de kans groot dat hij de startende veiligheid zou kunnen zijn voor Marcus Hooker. Of in ieder geval de rol spelen die Josh Proctor dit seizoen heeft, en dat is dezelfde functie die de technische staf de hele lente doorbracht en beweerde dat hij op maat was gemaakt voor de talenten van White.

In plaats daarvan is hij een Scarlet Knight, en de andere twee hebben een bepaalde rol voor de Buckeyes. De vraag is of White Hooker en Proctor zal verslaan en fans zal laten nadenken over wat had kunnen zijn? Of zullen Hooker en Proctor doorgaan met hun progressie die leidde tot een solide Week 2 na een OK Week 1?

Is dit een kans voor Trey Sermon om te schitteren?

Beide running backs scoorden als kampioen tegen Penn State, maar Master Teague was duidelijk de betere speler. Teague is niet de meest ongrijpbare running back, maar zijn grootte en kracht maakten hem geschikter om carry te krijgen in de tweede helft, en hij veranderde het in 110 yards en een score op 23 carry’s. Dat is een verbetering ten opzichte van wat hij deed tegen Nebraska.

Preek heeft nog steeds geen ontsnappingsmoment gehad, en een wedstrijd tegen een zwakke tegenstander zou er een kunnen bieden. De passerende game met Justin Fields, Chris Olave en Garrett Wilson is al een bewezen aanpak. Maar het hardloopspel moet daar op zijn minst een aanvulling op zijn. Ohio State wil een two-back-systeem, wat betekent dat het Sermon nodig heeft om beter te spelen. Hem extra kansen geven, zou de extra zelfvertrouwen boost kunnen zijn die hij nodig heeft om te laten zien waarom ze hem naar Columbus brachten.

READ  Eerste Final Fantasy VII Remake-patch 1.01 uitgebracht na meer dan zes maanden; Verpakt bugfixes

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over onze Game Time Beslissingen en abonneer je op ons YouTube-kanaal van de staat Ohio om ervoor te zorgen dat u geen video’s op de Buckeyes van cleveland.com mist.

Fanatics heeft Ohio State Buckeyes Adult Face Coverings uitgebracht. Dit pakket van 3 maskers voor volwassenen kost $ 29,99.

Nieuwe Ohio State gezichtsmaskers te koop: Hier kun je gezichtsbedekkingen met Ohio State-thema kopen voor bescherming tegen het coronavirus. Een 3-pack is beschikbaar op Fanatics voor $ 29,99.

Meer dekking van Buckeyes

OSU-dieptekaart tegen Rutgers, aangezien de Buckeyes hun eigen kaart niet zullen vrijgeven

Hoe verhoudt de rekruteringssterren van Buckeyes zich tegen die van Rutgers?

Olave, Wilson zijn het bewijs dat OSU niet getrouwd hoeft te zijn met een brede rotatie van ontvangers

Kan ex-Buckeye Brendon White een luide terugkeer naar Columbus maken? Podcast

Vijfsterrenveiligheid in 2022 Keon Sabb beschrijft zijn top 15

Zaterdag voorspellingen, en de statistiek die de totale dominantie van de Buckeyes bepaalt

Welke Buckeyes zijn inactief tegen Rutgers?

More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *