Okinawa Rush brengt freakin ‘pijn in een nieuwe pc-vertolking

Uitgever No Gravity Games en ontwikkelaar Sokaikan hebben een Nieuwe trailer naar Okinawa Rush, Samen met een Steam PC-demoVoordat de game later dit jaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One wordt uitgebracht. Het is een actie- en avonturenplatformer met de mogelijkheid om samen te spelen voor twee spelers, en het is zeker de bedoeling dat je altijd veel actie zult opleveren.

No Gravity Games en Sokaikan zijn openhartig over wat Okinawa Rush Levert: “Vecht met zwaarden, nunchaku’s, boe-geroep of gewoon met vuisten, en vecht door zorgvuldig ontworpen pixelart-omgevingen. Profiteer van het snelle en soepele vechtsysteem en combineer hordes vijanden en sla je een weg en werk je een weg erdoor. Meester het spel, draag je hoogste score en bereik de top van het scorebord! ”

De pixelart-animatie is vooral cool, waarbij elke aanval het gevoel heeft dat het een enorme impact heeft. Heck, er is een animatie van gewoon het hoofd van twee jongens tegen elkaar slaan, wat altijd leuk is. Langs deze lijnen beschikt de game over een vechtengine die vanaf de grond af is opgebouwd en die unieke bewegingen voor elk personage mogelijk maakt.

De Nintendo Switch heeft echter veel zij- en padbedieningen Okinawa Rush Ze valt nu op door haar ontroerende gevechten. Probeer zijn computer te bekijken als je geïntrigeerd bent.

[Source: PR]
READ  Oculus Quest Air Link gebruiken voor draadloze virtual reality-games op pc
Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *